Fundamentele Analyse

Fundamentele analyse (FA) is voor een belegger wat technische analyse is voor een handelaar. Wie zich richt op een waardestijging op lange termijn in plaats van op korte termijn, zou positief moeten staan tegenover een beoordelingssysteem zoals FA, omdat het u leert om de reële waarde van een cryptocurrency te bepalen.

In een markt met bijna oneindig veel activa om uit te kiezen, kan het bepalen van de juiste munten een levenslange zoektocht zijn. Nieuwe tokens komen en gaan, en er is nooit een manier om te zeggen welke de tand des tijds kan doorstaan. Men zou kunnen denken dat investeren in een cryptocurrency die niet Bitcoin (BTC) of Ethereum (ETH) is, hetzelfde is als wedden op de loterij, maar is dat echt het geval?

Door de juiste gegevens te analyseren, is het mogelijk om erachter te komen of een cryptocurrency over- of ondergewaardeerd is. Een zorgvuldige beoordeling van een project, het team erachter en de code is bijna alles wat u nodig hebt om tot een objectieve conclusie te komen.

Whitepaper

Formeel document dat de markt informeert over een idee
Lees meer

Tokenomics

Bestuderen van belangen en het beleid in verband met de aanmaak en verdeling van tokens
Lees meer

Team

Grondig onderzoek uitvoeren naar de oprichters en ontwikkelaars van een project
Lees meer

Marktsegment

Begrijpen van verschillende tokens door te kijken naar de werking
Lees meer

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox


Steun ons

Help ons volledig gratis
en advertentievrij te blijven
Doneer

BTC: bc1q6nt2u2u539kjgfn5hj8g9f8xk2hnwuudlrlnr9

Cryptocurrency news & learning platform
All Rights Reserved © 2020 - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram