Dutch Crypto News

Ichimoku Cloud

De Ichimoku Cloud is een verzameling van technische indicatoren die ondersteunings- en weerstandsniveaus laten zien, evenals momentum en trendrichting. Het doet dit door meerdere gemiddelden te nemen en ze op de chart uit te zetten. Het gebruikt deze cijfers ook om een “cloud” te berekenen die probeert te voorspellen waar de prijs in de toekomst steun of weerstand kan vinden.

De Ichimoku Cloud is ontwikkeld door Goichi Hosoda, een Japanse journalist, en werd eind jaren zestig gepubliceerd. Het biedt meer gegevenspunten dan het standaard kandelaardiagram. Hoewel het op het eerste gezicht ingewikkeld lijkt, vinden degenen die bekend zijn met het lezen van de grafieken het vaak gemakkelijk te begrijpen met goed gedefinieerde handelssignalen.

Tip: Het is aan te raden de instellingen op Tradingview aan te passen! Conversion = Tenkan-Sen (20), Base Line = Kijun-Sen (60), Lagging Span = Chikou Span (120), Displacement (30)
< terug naar overzicht

Praat mee

Volg ons op Telegram!

Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief


Steun ons

Ethereum Main Network
0x30bD9a517E199CfC918c7aDeE95C7aF26413ff7d
Bitcoin (BTC)
1CgGCh3mq8wKsbUCuRWLzTTm4edGP8jmEk
Cryptocurrency news & learning platform
All Rights Reserved © 2020 - 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram