On-chain Analyse

On-chain analyse is een onderzoeksstrategie die gebruik maakt van informatie gevonden op de publieke blockchain om langetermijninvesteerders te helpen hun handelsstrategieën te verbeteren. 

On-chain gegevens omvatten meestal informatie met betrekking tot alle transacties die plaatsvinden op een bepaald publiek blockchainnetwerk. Bijvoorbeeld transactiedetails zoals verzendende en ontvangende adressen, overgedragen tokens of munten, transactiebedragen, transactiekosten en de resterende fondsen voor een bepaald adres. Het bevat ook tijdstempels, beloningen van miners, de grootte van blocks en nog veel meer.

Met behulp van geavanceerde gegevensverwerking wordt de ruwe informatie op de blockchain gebruikt om metrieken te berekenen die vervolgens worden weergegeven op grafieken. Deze statistieken stellen ons in staat om het effect van speculanten op korte termijn op de marktwaarde weg te filteren, waardoor we een duidelijker beeld krijgen van de macrostaat en de gezondheid van een netwerk.

Hulpmiddelen

Platforms voor on-chain gegevensanalyse die de gezondheid van een blockchainnetwerk in realtime kunnen belichten
Lees meer

Sentimentanalyse

Affectieve toestanden en subjectieve informatie systematisch identificeren voor het meten van het sentiment in de cryptomarkt
Lees meer

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox


Steun ons

Help ons volledig gratis
en advertentievrij te blijven
Doneer

BTC: bc1q6nt2u2u539kjgfn5hj8g9f8xk2hnwuudlrlnr9

Cryptocurrency news & learning platform
All Rights Reserved © 2020 - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram