CME Gaps

Bitcoin (BTC) wordt 24/7 verhandeld op de meeste crypto exchanges, maar niet op CME. Bitcoin handelt niet in het weekend op CME en dit veroorzaakt een gap in de CME-grafiek zodra de handel op het platform wordt hervat.

Trading gaps zijn lege ruimtes op de grafiek tussen twee candles. Ze treden op wanneer een candle hoger of lager opent dan de vorige candle is gesloten. Het timeframe maakt hierbij niet uit. De CME Bitcoin futures gap treedt meestal op wanneer de prijs van Bitcoin beweegt nadat de CME-futuresmarkt is gesloten.

Het is duidelijk dat eventuele open plekken op grafieken op een bepaald moment lijken te vullen. Maar vergeet niet dat het slechts 95% zekerheid is en dat het verhandelen van Bitcoin op basis van CME gaps riskant is.
CME staat voor Chicago Mercantile Exchange. Het is ‘s werelds grootste beurs voor financiële derivaten. Dit futures-platform stelt iemand in staat om verschillende activaklassen te verhandelen, zoals: landbouwproducten, energie, aandelenindexen, fiatvaluta’s, rentetarieven, onroerend goed, metalen en noem maar op…

Eind 2017 lanceerde CME de handel in Bitcoin futures-contracten. En sinds 2021 werden er meerdere cryptomunten (waaronder ETH) beschikbaar gesteld voor de handel op de beurs.
< terug naar overzicht

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox


Steun ons

Help ons volledig gratis
en advertentievrij te blijven
Doneer

BTC: bc1q6nt2u2u539kjgfn5hj8g9f8xk2hnwuudlrlnr9

Cryptocurrency news & learning platform
All Rights Reserved © 2020 - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram