x Oud archief

Adidas werkt samen met Coinbase en verwerft virtuel land in The Sandbox

cryptostheen 1 min lezen

Adidas heeft laten weten dat het een samenwerking aangaat met de cryptobeurs Coinbase. Het onthulde weinig over de aard van de samenwerking en eindigde sarcastisch de tweet met: “Waarschijnlijk niets.”

Coinbase bevestigde het partnerschap, want het antwoordde “Goedemorgen… Welkom op het feest, partner!”

Een dag eerder nam Adidas kennis van het metaverseproject en op Ethereum gebaseerde VR videogame The Sandbox en suggereerde dat het iets zou bouwen in de virtuele percelen land van het spel, waarbij het het concept ‘AdiVerse’ zal noemen.

Het lijkt erop dat Adidas al eigendom heeft op The Sandbox, aangezien zijn naam te zien is op een perceel grond op deze coördinaten. Het is onduidelijk of Adidas dit land heeft gekocht, of dat het land is toegekend of toegewezen door The Sandbox.

Het is nog onbekend of het partnerschap van Adidas met Coinbase verband houdt met zijn activiteit in The Sandbox. Het is aannemelijk dat het bedrijf van plan is om cryptomunten uit te geven in The Sandbox (SAND); als dat zo is, zou Coinbase het kunnen helpen om de benodigde investering te doen.

Er zijn nog andere mogelijkheden. Adidas lanceerde vorige week een NFT op POAP. Het is mogelijk dat Coinbase gerelateerd is aan die inspanning, vooral als Adidas van plan is om een grotere lijn van digitale verzamelobjecten uit te brengen. Coinbase is van plan om een marktplaats voor NFT’s te lanceren en Adidas zou denkbaar die marktplaats kunnen gebruiken om toekomstige NFT’s te distribueren.

Het bedrijf zou Coinbase ook kunnen gebruiken om cryptocurrencies te accepteren als een vorm van betaling, vergelijkbaar met wat veel andere bedrijven in het verleden hebben gedaan via Coinbase Commerce.

Al deze mogelijkheden zijn echter uiteindelijk speculatief. Later wellicht meer.

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.