4 november 2020

Alameda Research investeert $3 miljoen in crypto trading bot - 3Commas

Alameda Research van Sam Bankman-Fried heeft $3 miljoen geïnvesteerd in handelsplatform 3Commas.

Trading bots voor cryptocurrencies zijn softwareprogramma's die u kunnen helpen uw handelsstrategie te automatiseren en om zo optimaal te profiteren van de crypto exchanges. Deze bots kunnen acties uitvoeren, zelfs terwijl u slaapt. Vanwege de toegevoegde mogelijkheden die crypto trading bots bieden, wenden steeds meer cryptocurrency traders zich tot deze bots.

Een andere bekende trading bot is Cornix die een volledige integratie kent met Telegram. 3Commas is al even zeer populair onder vele handelaars in cryptocurrencies.

3Commas en Alameda Research

"We hadden ook aanbiedingen van andere grotere namen," vertelde oprichter en CEO Yuriy Sorokin in een interview, "maar ik hou van Sam omdat hij direct ter zake spreekt in vergelijking met deze andere westerse onderhandelaars."

Het platform van Sorokin werd drie jaar geleden gelanceerd vanuit Tallinn, Estland, om een ​​eenvoudige crypto-investering en handelservaring voor retailgebruikers te bieden. Sorokin zei dat het gebrek aan begrip van en toegang tot professionele handelsinstrumenten voor particuliere beleggers tegenwoordig een nog groter probleem is, omdat crypto steeds meer wordt geaccepteerd.

"Daarom hebben we Alameda gekozen als onze investeerder", aldus Sorokin. "Zij waren de eersten die probeerden om sociale handel of handelsinstrumenten van derden rechtstreeks naar de exchanges te brengen."

Bankman-Fried, oprichter en CEO van Alameda Research en FTX Exchange, zei in een persbericht: "We zijn perfect op één lijn in onze missie om de acceptatie van cryptovaluta te vergroten en een geweldige ervaring te bieden met behulp van 3Commas-technologie."

Volgens Sorokin heeft het platform momenteel 100.000 actieve handelaren.

In het afgelopen jaar heeft 3Commas een aantal bots gelanceerd waarmee gebruikers kunnen kiezen uit een reeks vooraf bepaalde handelsstrategieën, hun activa op de automatische piloot kunnen laten staan ​​en een melding krijgen wanneer een transactie is voltooid.

"Het verhandelen van cryptovaluta is moeilijk", zegt Victor Cucos, de chief strategy officer van 3Commas. "Nieuwkomers met FOMO springen de crypto space in zonder enig idee hoe ze activa moeten beheren."

Aankomende initiatieven van het bedrijf zijn onder meer het bouwen van 3Commas Academy, een online onderwijsprogramma voor nieuwe gebruikers om de basisprincipes van handelen en risicobeheer te leren, aldus het bedrijf. Het is ook van plan uit te breiden met gelokaliseerde diensten in Azië en Zuid-Amerika om zijn gemeenschap in andere talen te laten groeien.


4/11/2020 - 2u30
Stijn van DCN

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox


Steun ons

Help ons volledig gratis
en advertentievrij te blijven
Doneer

BTC: bc1q6nt2u2u539kjgfn5hj8g9f8xk2hnwuudlrlnr9

Cryptocurrency news & learning platform
All Rights Reserved © 2020 - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram