x Oud archief

Amazon zoekt nieuwe leidinggevende voor zijn strategie omtrent blockchain en digitale valuta

cryptostheen 1 min lezen

Techgigant Amazon wil in de ontwikkeling van digitale valuta en blockchain duiken met een nieuwe belangrijke aanwerving binnen zijn op betalingen gerichte team.

Amazon’s payments acceptance and experience team is op zoek naar een digital currency and blockchain product lead om de strategie van het bedrijf op het gebied van digitale valuta en blockchain te ontwikkelen, evenals een product roadmap. Het team is verantwoordelijk voor de betalingen van klanten van Amazon op de website en via zijn wereldwijde diensten.

Geplaatst op donderdag, vraagt de nieuwe functie een ervaren productleider met expertise in blockchain, digitale valuta’s van centrale banken (CBDC’s) en cryptocurrencies om de nodige zaken te ontwikkelen voor de mogelijkheden die moeten worden geïmplementeerd en de algemene productvisie aan te sturen.

De nieuwe leidinggevende voor digitale valuta zal nauw samenwerken met andere teams binnen Amazon om de roadmap te ontwerpen, inclusief de klantervaring, technische strategie en andere mogelijkheden, merkt de jobadvertentie op.

De sollicitatie vereist een set van gerelateerde kwalificaties, waaronder “verregaand begrip” van de ecosystemen rond digitale valuta, cryptomunten en gerelateerde technologieën.

Het lijkt onduidelijk of Amazon overweegt zijn eigen digitale valuta te lanceren als onderdeel van zijn betalingsacceptatieproces met de nieuwe positie.

De nieuwste vacature bevestigt opnieuw de groeiende aandacht van Amazon voor de sterk opkomende industrie, aangezien het bedrijf blijkbaar een nieuwe dienst aan het ontwikkelen is om zijn klanten in staat te stellen te winkelen met behulp van digitale valuta. Eerder dit jaar plaatste Amazon een vacature om een nieuw digitaal betaalproduct te lanceren dat bekend staat als ‘Digital and Emerging Payments’, met in eerste instantie de bedoeling om het initiatief in Mexico uit te rollen.

[mcrypto id=”8342″]

24/07/2021 – 14u00
Stijn van DCN

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.