13 april 2021

Analist Kaleo onthult mega koersdoelen voor XRP, Litecoin en Binance Coin

Een spraakmakende cryptohandelaar biedt enkele bullish prijsvoorspellingen op korte termijn voor XRP, Litecoin (LTC) en Binance Coin (BNB).

De pseudonieme analist Kaleo deelde met zijn 170.000 volgers dat hij gelooft dat XRP de komende week de grens van $2 dollar zal overschrijden.

“XRP. ARE YOU NOT ENTERTAINED???
SEND IT HIGHER”

XRP / USD (1-uursgrafiek) - FTX Perp. Fut. // Bron: Kaleo, Tradingview

Het op drie na grootste activum op basis van marktkapitalisatie is de laatste tijd met een inhaalbeweging gekomen en steeg de afgelopen twee weken met bijna 200%. Het oorspronkelijke token XRP van Ripple is enorm gestegen sinds het bedrijf twee grote overwinningen behaalde in de juridische strijd met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). De betalingsgigant was in staat om zowel de financiële geschiedenis van de chief executives Brad Garlinghouse als de financiële geschiedenis van Chris Larsons te verzegelen en kon documenten opgraven waaruit bleek dat de SEC eerder naar XRP had verwezen als een 'digitale valuta', en dus niet als effecten.

Kaleo heeft ook zijn ogen gericht op Binance Coin (BNB) en merkt op dat het activum uit een descending wedge in zijn US-dollarpaar is gebroken en daardoor de grens van $500 is gepasseerd. Kaleo zegt dat $750 zijn volgende doelwit is voor de munt, en merkt op dat hij 'nog nooit zo lang bezig is geweest' met één handelspositie.

“$BNB die boven dit niveau uitkomt op het $BTC-paar, zou kunnen leiden tot het soort explosieve momentum dat nodig is om daadwerkelijk zelfs een waarde tot $1.000 te bereiken.”

BNB / BTC (dagelijkse grafiek) - Binance // Bron: Kaleo, Tradingview

De analist voegt eraan toe dat, hoewel BNB een sterke opwaartse doorbraak ziet, het echt aan zijn opmars begint wanneer het uitbreekt in zijn BTC-paar, wat volgens hem binnenkort zal plaatsvinden.

"BNB heeft zojuist een USD all-time high (ATH) gemaakt, maar het zal pas echt van start gaan als het BTC-paar een nieuwe ATH maakt, wat binnenkort zou moeten gebeuren."

Ten slotte is de handelaar ook optimistisch over Litecoin (LTC) of "digitaal zilver" zoals hij het noemt. Kaleo merkt op dat hij long is op Litecoin, omdat het lijkt te kampen met weerstand in zijn BTC-paar.

“LTC / BTC heeft de hele dag kracht getoond. Ik ben long gegaan tegen de resistance."

LTC / BTC (dagelijkse grafiek) - Poloniex // Bron: Kaleo, Tradingview

Nu LTC het niveau van $260 heeft overtroffen, gelooft hij dat het ook in zijn USD-paar zal vliegen.

"Een schone pauze rond $250, en nu snelle terugkeer naar de ATH van $360 lijkt waarschijnlijk.”

De informatie op deze website is louter informatief en geen financieel advies.


Join ons op Telegram!
Crypto Chat | Nieuws BE & NL

13/04/2021 - 16u00
Stijn van DCN

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox


Steun ons

Help ons volledig gratis
en advertentievrij te blijven
Doneer

BTC: bc1q6nt2u2u539kjgfn5hj8g9f8xk2hnwuudlrlnr9

Cryptocurrency news & learning platform
All Rights Reserved © 2020 - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram