x Oud archief

Analist Kaleo onthult mega koersdoelen voor XRP, Litecoin en Binance Coin

cryptostheen 3 min lezen

De pseudonieme analist Kaleo deelde met zijn 170.000 volgers dat hij gelooft dat XRP de komende week de grens van $2 dollar zal overschrijden.

“XRP. ARE YOU NOT ENTERTAINED???
SEND IT HIGHER”

[cryptocurrency_widget type=”inline-label” template=”basic2″ color=”default” assets=”XRP~USD” api=”cryptocompare.com” realtime=”false” animation=”disabled”]

XRP / USD (1-uursgrafiek) – FTX Perp. Fut. // Bron: Kaleo, Tradingview

Het op drie na grootste activum op basis van marktkapitalisatie is de laatste tijd met een inhaalbeweging gekomen en steeg de afgelopen twee weken met bijna 200%. Het oorspronkelijke token XRP van Ripple is enorm gestegen sinds het bedrijf twee grote overwinningen behaalde in de juridische strijd met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). De betalingsgigant was in staat om zowel de financiële geschiedenis van de chief executives Brad Garlinghouse als de financiële geschiedenis van Chris Larsons te verzegelen en kon documenten opgraven waaruit bleek dat de SEC eerder naar XRP had verwezen als een ‘digitale valuta’, en dus niet als effecten.

Kaleo heeft ook zijn ogen gericht op Binance Coin (BNB) en merkt op dat het activum uit een descending wedge in zijn US-dollarpaar is gebroken en daardoor de grens van $500 is gepasseerd. Kaleo zegt dat $750 zijn volgende doelwit is voor de munt, en merkt op dat hij ‘nog nooit zo lang bezig is geweest’ met één handelspositie.

“$BNB die boven dit niveau uitkomt op het $BTC-paar, zou kunnen leiden tot het soort explosieve momentum dat nodig is om daadwerkelijk zelfs een waarde tot $1.000 te bereiken.”

[cryptocurrency_widget type=”inline-label” template=”basic2″ color=”default” assets=”BNB~USD” api=”cryptocompare.com” realtime=”false” animation=”disabled”]

BNB / BTC (dagelijkse grafiek) – Binance // Bron: Kaleo, Tradingview

De analist voegt eraan toe dat, hoewel BNB een sterke opwaartse doorbraak ziet, het echt aan zijn opmars begint wanneer het uitbreekt in zijn BTC-paar, wat volgens hem binnenkort zal plaatsvinden.

“BNB heeft zojuist een USD all-time high (ATH) gemaakt, maar het zal pas echt van start gaan als het BTC-paar een nieuwe ATH maakt, wat binnenkort zou moeten gebeuren.”

Ten slotte is de handelaar ook optimistisch over Litecoin (LTC) of “digitaal zilver” zoals hij het noemt. Kaleo merkt op dat hij long is op Litecoin, omdat het lijkt te kampen met weerstand in zijn BTC-paar.

“LTC / BTC heeft de hele dag kracht getoond. Ik ben long gegaan tegen de resistance.”

[cryptocurrency_widget type=”inline-label” template=”basic2″ color=”default” assets=”LTC~USD” api=”cryptocompare.com” realtime=”false” animation=”disabled”]

LTC / BTC (dagelijkse grafiek) – Poloniex // Bron: Kaleo, Tradingview

Nu LTC het niveau van $260 heeft overtroffen, gelooft hij dat het ook in zijn USD-paar zal vliegen.

“Een schone pauze rond $250, en nu snelle terugkeer naar de ATH van $360 lijkt waarschijnlijk.”

De informatie op deze website is louter informatief en geen financieel advies.


Join ons op Telegram!
Crypto Chat | Nieuws BE & NL

13/04/2021 – 16u00
Stijn van DCN

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.