Dutch Crypto News
25 april 2021

Analist verwacht zeer sterke altcoins in de zomer en past koersdoelen aan voor Bitcoin en Ethereum

Cryptocurrency-analist en influencer Michaël van de Poppe gelooft dat altcoins deze zomer een prachtige run zullen maken.

Michaël van de Poppe heeft zijn 233.000 Twitter-volgers vertelt dat "altcoins summer" aan de horizon ligt terwijl Ethereum naar nieuwe hoogtepunten gaat in zijn BTC-paar.

De analist kwam met een video naar YouTube om te onthullen welke alternatieve cryptocurrencies volgens hem handelaren de mogelijkheid kunnen bieden om serieuze zomerse winsten te behalen.

Van de Poppe trapt zijn lijst af met Litecoin (LTC), die volgens hem momenteel in een accumulatiefase zit.

"… als je naar het grotere plaatje kijkt, kun je zien dat we hier accumulatie hebben en dat is enorm."

Van de Poppe voegt eraan toe dat na de accumulatiefase de 10e grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie zou kunnen stijgen met "3x waardoor Litecoin een potentiële waarde van $1.000 krijgt."

De tweede altcoin waar de handelaar veel aandacht aan besteedt, is het gedecentraliseerde oracle-netwerk Chainlink (LINK). Van de Poppe voorspelt dat in het geval dat Chainlink breekt boven de huidige weerstandsniveaus, het zijn prijs meer dan verdubbelt ten opzichte van de huidige niveaus van minder dan $40.

"… je kunt ook berekenen dat Chainlink een doel van mogelijk zelfs $100 dollar gaat halen."

Vervolgens rondt hij zijn lijst af met Stellar Lumens (XLM) waarvan hij zegt dat het aan een rally gaat beginnen als het de huidige weerstandszone doorboort rond 0.000018 satoshis.

"Stellar is ook geconfronteerd met een kritische weerstand, dus als we nog een test van deze weerstandszone krijgen, zullen we daar zeker doorheen breken en dan kunnen we een versnelling gaan zien."

Van de Poppe suggereert ook dat het hem niet zou verbazen dat Bitcoin (BTC) tijdens deze marktcyclus met ongeveer 800% kan stijgen ten opzichte van de huidige niveaus en Ethereum (ETH) met ongeveer 900% kan stijgen ten opzichte van de huidige prijzen.

“Deze hele cyclus zal nog steeds enorm worden. Bitcoin tot $500.000? Ja waarom niet. Ethereum tot $25.000? Ja waarom niet."

De informatie op deze website is louter informatief en geen financieel advies.


25/04/2021 - 02u00
Stijn van DCN

< terug naar nieuwsoverzicht

Praat mee

Volg ons op Telegram!

Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief


Steun ons

Ethereum Main Network
0x30bD9a517E199CfC918c7aDeE95C7aF26413ff7d
Bitcoin (BTC)
1CgGCh3mq8wKsbUCuRWLzTTm4edGP8jmEk
Cryptocurrency news & learning platform
All Rights Reserved © 2020 - 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram