x Oud archief

Antivirussoftware Norton 360 gaat binnenkort Ethereum mining integreren

cryptostheen 1 min lezen

NortonLifeLock heeft de lancering aangekondigd van Norton Crypto, een nieuwe functie die is ontworpen voor het veilig en gemakkelijk minen van Ethereum-munten via zijn Norton 360 -platform, volgens een technisch rapport gepubliceerd door Verge.

Het bedrijf van cyberbeveiligingssoftware en -diensten ontwierp de nieuwe functie voor het delven van Ethereum, vergezeld van de in de cloud opgeslagen ‘Norton Crypto Wallet’.

Toegankelijk voor iedereen

Volgens Vincent Pilette, CEO van NortonLifeLock, heeft het bedrijf de mining-functie ontworpen om hun cyberbeveiligingsplatform uit te breiden en tegelijkertijd “het steeds veranderende digitale leven van hun klanten” bij te houden.

“Met Norton Crypto kunnen onze klanten met slechts een paar klikken cryptovaluta delven, waardoor veel belemmeringen voor toegang tot het cryptocurrency-ecosysteem worden vermeden”, zei Gagan Singh, chief product officer bij NortonLifeLock.

Norton Crypto belooft hun klanten een veilige oplossing voor het delven van Ethereum, waarmee wordt voorkomen dat ze worden blootgesteld aan “niet goed doorgelichte code op hun machines die van hun inkomsten zouden kunnen afromen of zelfs ransomware kunnen planten.”

Het bedrijf ging verder dan alleen het leveren van software die vooraf is geïnstalleerd. Om het hele proces instapvriendelijker te maken, kunnen miners Norton Crypto hun mining-winsten overboeken naar hun Norton Crypto Wallet, opgeslagen in de cloud, waardoor de risico’s van eventuele verliezen als gevolg van een defecte harde schijf worden geëlimineerd.

Plug-and-play

“Omdat de crypto-economie een steeds belangrijker onderdeel wordt van het leven van onze klanten, willen we hen in staat stellen om cryptocurrencies te minen met Norton, een merk dat ze vertrouwen”, aldus Pilette.

De nieuwe cryptocurrency mining-functie is alleen beschikbaar voor een kleine groep klanten, maar het bedrijf hoopt in de komende maanden al zijn 13 miljoen Norton 360 -gebruikers te bereiken. Hoewel hun aankondiging alleen Ethereum noemde, maakte het bedrijf aan CNN bekend dat het andere “gerenommeerde cryptocurrencies” in overweging nam.

Meer bedrijven lanceren eenvoudige instapoplossingen voor potentiële miners, waardoor argwaan misschien wel op zijn plaats is over de werkelijke winst. Maar één ding lijkt zeker: diverse ontwikkelingen in de infrastructuur voor cryptomining zullen de acceptatie van cryptocurrencies stimuleren.

[mcrypto id=”8446″]

04/06/2021 – 14u00
Stijn van DCN

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.