x Oud archief

Bedenker van S2F-model denkt niet dat de bullmarkt van Bitcoin (BTC) voorbij is

cryptostheen 1 min lezen

De prijs van Bitcoin (BTC) lijkt te zijn vastgelopen onder de $60.000 nadat hij eerder in maart nieuwe recordhoogtes had bereikt. PlanB, een crypto-analist die actief is op Twitter, denkt dat Bitcoin misschien nog veel ruimte heeft om verder te galopperen.

“IMO zijn we slechts ~ 4 maanden bezig met de bullmarkt en nog lang niet bij het einde ervan”, tweette PlanB. “Bitcoin is net begonnen”, voegde hij eraan toe, terwijl hij het huidige pad van Bitcoin laat zien in één van zijn Stock-to-Flow -grafieken. Er zijn meerdere S2F-modellen voor Bitcoin die het prijspad van Bitcoin laten zien in overeenstemming met de ‘block halvings’ en het schaarser aanbod in de loop van de tijd.

BTC Stock-to-flow model // Bron: Twitter PlanB

Ook YouTuber en derivatenhandelaar Tone Vays heeft een bullish macro-visie, al denkt hij dat een lagere dip voor Bitcoin niet uitgesloten is.

“Bitcoin consolideert, maar ik blijf optimistisch in deze markt”, vertelde Vays. “Hoewel het nog steeds mogelijk is voor Bitcoin om een ​​lager dieptepunt te behalen voor deze maand in het bereik van $48k, denk ik dat we vóór juni tot boven $70k zullen stijgen”, voegde hij eraan toe.

Na deze maand aan meer dan $61.000 te hebben gehandeld, zakte Bitcoin terug in de buurt van $50.000. Voor het grootste deel vond de daling plaats gedurende twee weken, met her en der een jump van opluchting erin gemengd, in plaats van in een recht, ééndaags schot van $10.000 naar beneden. Volgens gegevens van Coingecko heeft BTC de afgelopen week afgesloten voor een prijs van $55.750 / €47.290, een daling van -3,7% op 7 dagen.

De informatie op deze website is louter informatief en geen financieel advies.


[mcrypto id=”8342″]

29/03/2021 – 06u00
Stijn van DCN

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.