27 augustus 2021

Beursgenoteerd bedrijf Powerbridge Technologies koopt 5.600 Bitcoin en Ethereum cryptominers

Powerbridge Technologies Co Ltd (NASDAQ: PBTS) heeft deelgenomen aan een koopovereenkomst voor cryptominers met Cryptodigital Holdings Ltd.

Volgens prnnewsire zal het bedrijf 5.600 Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) cryptominers verwerven onder de voorwaarden van de overeenkomst, waarbij de levering naar verwachting zal beginnen in oktober 2021.

Onder de genoemde 5.600 miners bevinden zich 2.000 BTC en 3.600 ETH miningtoestellen. Geschat wordt dat de 2.000 BTC miningtoestellen een hashrate van 200 PH/s zullen hebben, terwijl de 3.600 toestellen om Ether te minen tot wel 1.700 GH/s aan rekenkracht zullen hebben.

NASDAQ: PBTS // Bron: Bloomberg

President en Chief Financial Officer van Powerbridge Technologies, Stewart Lor, verklaarde:

"Zodra deze miners zijn ingezet, zouden we een sterke toename moeten beginnen zien in onze Bitcoin en Ethereum productiecapaciteit. We verwachten te blijven investeren en crypto miningapparatuur aan te schaffen om onze totale rekenkracht voor BTC en ETH te vergroten."

Daarnaast gaf de president van het bedrijf aan dat ze het wereldwijde enthousiasme over de crypto-industrie delen; als onderdeel van haar bredere blockchain-strategie, heeft het de moeite genomen om zich bezig te houden met miningactiviteiten. Als gevolg van cryptomining, verwacht Lor dat het bedrijf waardevolle digitale activa zal genereren die zullen helpen bij het versnellen van de groei.

Powerbridge streeft er voortdurend naar om een energie-efficiënt BTC- en ETH-miningnetwerk over de hele wereld te ontwikkelen, als gevolg daarvan heeft het een toegewijd team samengesteld.

Powerbridge is genoteerd op de Nasdaq-beurs en biedt SaaS-oplossingen (Powerbridge SaaS) en blockchaintoepassingen (Powerbridge Blockchain). BTC, ETC mining, IPFS gedistribueerde netwerkdiensten en specifieke blockchaintoepassingen vormen het aanbod van Powerbridge Blockchain.

Als gevolg van de recente beperking op het delven van cryptomunten in China, zal het bedrijf extra hashrate bieden aan een netwerk dat een aanzienlijk stuk miningcapaciteit heeft verloren.


27/08/2021 - 15u00
Stijn van DCN

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox


Steun ons

Help ons volledig gratis
en advertentievrij te blijven
Doneer

BTC: bc1q6nt2u2u539kjgfn5hj8g9f8xk2hnwuudlrlnr9

Cryptocurrency news & learning platform
All Rights Reserved © 2020 - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram