x Oud archief

Bitcoin gaat nog steeds naar $500.000, zegt Cathie Wood van Ark Investment

cryptostheen 1 min lezen

In een Bloomberg TV -interview zei Wood dat Bitcoin “in de uitverkoop” stond tijdens de recente crash van de cryptomarkt, waarbij de waarde van de vlaggenschip cryptocurrency daalde van $57.000 eerder deze maand naar een laagste punt van $30.000 (op Binance) voordat het begon aan zijn prijsherstel.

Voor Wood is de markt “emotioneel” en als zodanig is het moeilijk om op dit moment de bodem te noemen. Voor de CEO zijn de vooruitzichten voor een Bitcoin exchange-traded fund (ETF) dat dit jaar in de Verenigde Staten wordt goedgekeurd, gestegen vanwege de recente prijsdaling. Een Bitcoin ETF zou volgens verschillende voorstanders de cryptocurrency helpen volwassen te worden als beleggingscategorie en de prijs verder doen stijgen.

Tijdens het interview merkte Wood op dat de milieukwesties rond Bitcoin zijn veranderd. De aankondiging van Elon Musk die onthult dat Tesla niet langer BTC-betalingen zou accepteren vanwege milieukwesties, zal de adoptie van zonne-energie vooruit helpen.

Volgens haar zal de adoptie van zonne-energie dramatisch versnellen doordat Bitcoin mining als inkomstenbron kan dienen door overtollige energie. Voor Wood bevindt de cryptocurrency-markt zich in een “capitulatiefase”, wat volgens haar een “echt geweldig moment is om te kopen, ongeacht het activum.”

De analyse van Ark Investment over de grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie is gebaseerd op on-chain data. Wood trad eerder deze maand aan tot het bestuur van Amun Holdings, het moederbedrijf van het in Zwitserland gevestigde 21Shares.

Zoals gemeld, wedden sommigen ondanks de marktcrash en de vele liquidaties nog steeds op BTC. Het Wells Fargo Investment Institute is van plan om een ​​actief beheerde cryptocurrency-strategie te evalueren en toe te passen op zijn platform voor gekwalificeerde investeerders, aldus de president van het instituut, Darrell Cronk.

De “professioneel beheerde oplossing” om in cryptocurrencies te investeren is al maanden in de maak en bevindt zich nu in de laatste fase van het onderzoek. Het zou half juni aan het platform van het bedrijf kunnen worden toegevoegd.

De informatie op deze website is louter informatief en geen financieel advies.

[mcrypto id=”8342″]

23/05/2021 – 02u00
Stijn van DCN

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.