Bitcoin

Bitmain introduceert Antminer S21 Pro, de nieuwste innovatie op het gebied van Bitcoin miningtechnologie

Bitmain, toonaangevend op het gebied van Bitcoin mining hardware, introduceert de Antminer S21 Pro, een baanbrekende evolutie van zijn zeer efficiënte mining machine.
cryptostheen 1 min lezen
Bitmain introduceert Antminer S21 Pro, de nieuwste innovatie op het gebied van Bitcoin miningtechnologie
Bitmain introduceert Antminer S21 Pro, de nieuwste innovatie op het gebied van Bitcoin miningtechnologie

Bitmain, de bekende fabrikant van Bitcoin mining rigs, zorgde voor opwinding op de Global Digital Mining Summit (WDMS) 2024 met de onthulling van zijn nieuwste innovatie, de Antminer S21 Pro.

Deze nieuwste toevoeging aan het arsenaal van Bitmain vertegenwoordigt een aanzienlijke sprong voorwaarts in efficiëntie en vermogen in vergelijking met zijn voorganger, de S21.

Irene Gao, Vice President of Mining bij Bitmain, kwam het podium op om de opmerkelijke specificaties van de Antminer S21 Pro aan te kondigen. Met een indrukwekkende hashrate van 234 TH/s en een energie-efficiëntieverhouding van 15,0 J/TH zet dit geavanceerde apparaat een nieuwe standaard in rekenkracht. Ter vergelijking: zijn voorganger, de Antminer S21, haalt een hashrate van 200 TH/s met een energie-efficiëntieverhouding van 17,5 J/TH.

Gao benadrukte ook de robuustheid van de S21 Pro, door te zeggen:

"Het heeft het vermogen om om te gaan met meer uitdagende omgevingen."

Ze onthulde dat het apparaat bestand is tegen temperaturen tot 45 graden Celsius, wat zorgt voor ononderbroken prestaties onder verschillende omstandigheden.

De prijs (na aftrek coupon) is $18,9/TH en Bitmain is van plan de Antminer S21 Pro in het derde kwartaal van 2024 te gaan leveren.

Deze aankondiging komt slechts zeven maanden na de lancering van de S21, die snel aansloeg bij Bitcoin miners en uitverkocht raakte via de website van het bedrijf.

Gao onderstreepte de toewijding van Bitmain om innovatie in de miningsector te stimuleren:

"We geloven echt dat dit nieuwe product u zal helpen bij het maken van uw langetermijnplannen voor de uitbreiding van uw miningactiviteiten, vooral vóór de nieuwe cyclus."
Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.