x Oud archief

Bitwise beheert nu $500 miljoen aan cryptocurrencies

cryptostheen 1 min lezen

Crypto-indexprovider Bitwise heeft nu meer dan $500 miljoen aan activa onder beheer. Drie maanden geleden rapporteerde Bitwise slechts $100 miljoen aan beheerd vermogen.

Bitwise heeft onlangs de eerste beursgenoteerde crypto-index van Amerika gelanceerd, met als doel de vermogensbeheerindustrie kennis te laten maken met de wereld van cryptocurrencies.

“De snelheid waarmee professionele investeerders op dit moment overgaan op cryptovaluta is opmerkelijk”, zegt Hunter Horsley, medeoprichter en CEO van Bitwise, in een verklaring.

Het crypto indexfonds van Bitwise, het Bitwise 10 Crypto Index Fund, volgt de 10 grootste cryptocurrencies, waaronder Bitcoin, Ethereum en Litecoin. Het heeft de sterkste vraag van alle Bitwise-producten gezien, waardoor het totale beheerd vermogen is toegenomen met $400 miljoen.

Naast het Bitwise Bitcoin Fund heeft ook het Bitwise Ethereum Fund een toename van de vraag gezien, wat aantoont dat de groeiende aantrekkingskracht van cryptovaluta voor professionele beleggers niet alleen beperkt is tot Bitcoin.

De instroom in de fondsen van Bitwise in het laatste kwartaal van 2020 overtrof de totale cumulatieve instroom van 2018 en 2019 samen.

De toegenomen vraag bestaat voornamelijk uit de kern van Bitwise, professionals waaronder financiële adviseurs, hedgefondsen, bedrijfsbalansen en andere institutionele investeerders, aldus het bedrijf.

Bitwise CIO Matthew Hougan vertelde eerder dat hij van plan was om Bitwise de S&P 500 van de crypto-industrie te maken. En het is duidelijk op de goede weg.

Bitwise Crypto Index Fund – een nieuwe manier om in Bitcoin te investeren


[mcrypto id=”8342″]

05/01/2021 – 02u00
Stijn van DCN

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.