Web3 / Alts

BNB driemaandelijkse token burn: Meer dan 2 miljoen tokens permanent verwijderd

In de laatste update van Binance heeft de BNB Foundation de succesvolle afronding bevestigd van haar 26e driemaandelijkse BNB token burn, uitgevoerd via de BNB Chain.
cryptostheen 2 min lezen
BNB driemaandelijkse token burn: Meer dan 2 miljoen tokens permanent verwijderd
BNB driemaandelijkse token burn: Meer dan 2 miljoen tokens permanent verwijderd

Tijdens het recente 'token burn' evenement verwijderde het Auto-Burn proces 2.141.487,27 BNB uit de circulerende voorraad, wat neerkomt op ongeveer $636 miljoen.

Het is essentieel om te benadrukken dat het Auto-Burn mechanisme onafhankelijk van de gecentraliseerde cryptobeurs (CEX) Binance functioneert en een transparant en onbevooroordeeld proces biedt, zoals de exchange heeft verklaard.

Bovendien droeg het Pioneer Burn Program bij aan de vermindering door 1542,15 tokens permanent uit omloop te halen. Dit initiatief heeft als doel een hoeveelheid BNB te elimineren die gelijk is aan de bewezen verloren fondsen van in aanmerking komende gebruikers. Sinds de introductie van BEP95 zijn ongeveer 210.000 tokens permanent verbrand via dit programma. Het Pioneer Burn Program dient om de integriteit van het ecosysteem in stand te houden en ervoor te zorgen dat verloren fondsen geen invloed hebben op de circulerende voorraad.

Daarnaast blijft het Real-Time-Burn mechanisme binnen de BNB Chain de tokenvoorraad verminderen door een deel van de gaskosten van het netwerk in real-time te verbranden, wat de voortdurende inspanningen om de voorraad te verminderen verder ondersteunt.

De voltooiing van de 26e driemaandelijkse BNB tokenverbranding betekent opnieuw een belangrijke prestatie voor het BNB ecosysteem. De combinatie van het onafhankelijke Auto-Burn mechanisme, het Pioneer Burn Program en het Real-Time-Burn mechanisme illustreert de strategie van de BNB Chain om het tokenaanbod te verminderen en waarde op lange termijn te bevorderen.

Afgezien van de token burn, heeft BNB aanzienlijke kracht en vooruitgang laten zien, zoals blijkt uit on-chain gegevens van TokenTerminal. Met een circulerende marktkapitalisatie van $48,88 miljard heeft BNB Chain een stijging van 24,78% in marktkapitalisatie ervaren in de afgelopen 30 dagen, wat een groeiend vertrouwen en vraag onder investeerders weerspiegelt.

Financieel gezien heeft BNB Chain indrukwekkende cijfers laten zien, met een omzetgroei van 26,24% in de afgelopen 30 dagen, waarbij $1,72 miljoen aan inkomsten werd gegenereerd in deze periode. Als we deze gegevens extrapoleren naar een jaarlijkse basis, dan zien we een opmerkelijke jaaromzet van $20,91 miljoen, wat financiële stabiliteit en duurzame groei benadrukt.

De gegevens onderstrepen ook de stijgende gebruikersadoptie en ontwikkelaarsactiviteit van BNB Chain, met een gemiddelde van 1,43 miljoen actieve dagelijkse gebruikers over 30 dagen, wat een robuuste groei van 48% vertegenwoordigt.

De prijsontwikkeling van BNB is stabiel, met een stijging van 1,1% over de afgelopen 24 uur, met nog meer positievere trends over langere perioden. In de afgelopen zeven dagen noteerde het token een stijging van 5,3%, terwijl de groei over de afgelopen 30 en 180 dagen respectievelijk een indrukwekkende 16,9% en 29,6% bedraagt.

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.