Web3 / Alts

Brave Browser integreert Solana voor BAT beloningen ondanks netwerkproblemen

Brave Browser kiest voor Solana om uitbetalingen van BAT in eigen beheer mogelijk te maken, waarbij de snelle transactieverwerking en minimale kosten van het blockchainnetwerk als drijvende factoren worden genoemd.
cryptostheen 1 min lezen
Brave Browser integreert Solana voor BAT beloningen ondanks netwerkproblemen
Brave Browser integreert Solana voor BAT beloningen ondanks netwerkproblemen

Brave Browser heeft zijn nieuwste innovatie onthuld: de introductie van zelfbewaring voor Basic Attention Token (BAT) uitbetalingen, gebruikmakend van de mogelijkheden van de Solana blockchain.

Ondanks recente netwerkstoringen die Solana heeft ondervonden, heeft Brave ervoor gekozen om door te gaan met deze samenwerking, waarbij de indrukwekkende transactiesnelheden en voordelige tarieven van Solana worden genoemd als belangrijkste redenen achter deze beslissing.

De initiële uitrol van deze functie zal beginnen op een invite-only basis, waardoor een selecte groep gebruikers naadloos BAT beloningen kan ontvangen die verdiend zijn met Brave Rewards, rechtstreeks op hun adres op het Solana blockchainnetwerk.

Een woordvoerder van Brave licht toe:

"We zijn verheugd om deze baanbrekende functie te introduceren, waardoor gebruikers hun Solana self-custody wallet kunnen koppelen aan Brave Rewards."

De integratie met Solana is een belangrijke stap in de richting van een meer gebruikersgericht internetmodel en biedt gebruikers een gemakkelijke manier om BAT tokens te verzamelen en ermee te handelen. De efficiënte on-chain distributiemechanismes van Solana, gefaciliteerd door zijn goedkope transacties, overwint de hindernissen die vaak voorkomen op het gebied van web3.

Desondanks doemen de recente netwerkstoringen van Solana op over deze mijlpaal. Ondanks zijn reputatie van snelle transactieverwerking, heeft Solana te kampen gehad met onderbrekingen in de blockchain. De meest recente onderbreking vond plaats op 6 februari.

Een Messari rapport van 2023 belichtte enkele van de meest significante onderbrekingen van Solana en de duur die nodig was om ze te verhelpen. Het rapport benadrukte:

"De downtime problemen van Solana zijn in het verleden veroorzaakt door software bugs of spam."

Ondanks deze technische uitdagingen onderstreept de beslissing van Brave om Solana te omarmen de niet nalatende toewijding om gebruikers te voorzien van een snel en kosteneffectief platform voor het uitvoeren van BAT transacties.

In essentie markeert deze strategische samenwerking een cruciale stap in de richting van het naadloos integreren van cryptobeloningen in alledaagse webbrowsing activiteiten, waarmee de basis wordt gelegd voor een meer gedecentraliseerd en gebruikersgericht internet ecosysteem.

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.