Web3 / Alts

Bybit breidt bereik uit met gereguleerd platform voor digitale activa in Nederland

Bybit.nl komt voort uit een strategische samenwerking met SATOS, een prominent cryptoplatform dat sinds 2013 actief is in Nederland en België.
cryptostheen 2 min lezen
Bybit breidt bereik uit met gereguleerd platform voor digitale activa in Nederland
Bybit breidt bereik uit met gereguleerd platform voor digitale activa in Nederland

Bybit heeft Bybit.nl onthuld, een zorgvuldig gereguleerd platform voor digitale activa op maat voor gebruikers in Nederland. Deze mijlpaal aankondiging valt samen met een groeiende interesse in cryptohandel en investeringen, aangewakkerd door de monumentale stijging van bitcoin, met het doorbreken van de $70.000 barrière.

De intrede door Bybit op de NL markt via Bybit.nl belichaamt hun vastberaden streven naar democratisering van de toegang tot cryptocurrencies met inachtneming van strenge regelgeving. Ben Zhou, de medeoprichter en CEO van Bybit, toonde zich verheugd over de lancering van het platform en onderstreepte de niet aflatende toewijding van het bedrijf aan de service voor de gebruiker en de naleving van regelgeving.

De strategische samenwerking met SATOS, een gerenommeerde crypto service provider die sinds 2013 actief is in Nederland en België, versterkt de expansie van Bybit. Als vertrouwde entiteit onder toezicht van De Nederlandsche Bank heeft SATOS haar samenwerking met Bybit in juni 2023 bekrachtigd, waarmee de basis werd gelegd voor de oprichting van Bybit.nl.

Bybit.nl luidt een nieuw tijdperk in voor cryptoliefhebbers in Nederland en biedt toegang tot een uitgebreid aanbod van financiële producten en handelstools binnen een veilig en transparant ecosysteem. Bybit, ondersteund door de expertise van SATOS, belooft de cryptogemeenschap van Nederland te voorzien van een ongeëvenaarde handelservaring, vol met geavanceerde tools, educatieve middelen en gelokaliseerde ondersteunende diensten op maat van hun unieke behoeften.

Met name Bybit.nl biedt een scala aan functies, waaronder fiatstortingen en -opnames, een gevarieerde selectie van handelsparen, en verhoogde veiligheidsprotocollen, wat de niet aflatende inzet van het bedrijf voor het bevorderen van een veilige en naadloze handelsomgeving onderstreept.

Terwijl het cryptolandschap in Nederland blijft evolueren, staat Bybit.nl als een baken van innovatie en betrouwbaarheid, dat handelaren voorziet van de tools en middelen die nodig zijn om met vertrouwen en gemak door de complexiteit van digitale activa te navigeren.

Crypto kopen en verkopen
Hoe cryptocurrencies kopen en verkopen? Waar bitcoin kopen? BTC, ETH of altcoins kopen? Kom hier meer te weten over cryptocurrency exchanges.
Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.