Dutch Crypto News
4 juni 2021

Cardano (ADA) overtreft mijlpaal van 600.000 adressen die ingezet zijn voor staking

Cardano heeft een nieuwe mijlpaal bereikt met het totaal aantal digitale portemonnees die 610.366 bereikten van 2.564 actieve pools.

Volgens gegevens van Poltool, een gegevensaggregatietool voor het netwerk van Cardano, bedraagt de totale ingezette waarde van ADA $39,48 miljard, goed voor 71,31% van het totale aanbod ter waarde van $55,6 miljard.

De mijlpaal volgt op de toegenomen bekendheid van Cardano staking door verschillende platforms. Zo heeft iMining, een Canadees beursgenoteerd bedrijf, onlangs Cardano toegevoegd aan de lijst met ondersteunde activa voor zijn staking-diensten. Door de toevoeging probeert het bedrijf Cardano bloot te stellen aan institutionele beleggers.

Bovendien maakte de cryptobeurs Binance en achteraf Kraken ook ADA staking mogelijk. Het staken via de Kraken Staking Wallet maakt het voor gewone gebruikers in rechtsgebieden van de VS, die geen toegang hebben tot de originele versie van Binance, veel gemakkelijker.

De mijlpaal draagt ​​bij aan de opmerkelijke groei van Cardano in 2021, dat wordt gekenmerkt door netwerkgroei en nieuwe gebruikersdoeleinden. Tussen 1 januari en 28 april 2021 groeide het aantal actieve ADA-adressen met bijna 420%, terwijl het aantal transacties in dezelfde periode met meer dan 380% steeg.

Cardano profiteert van netwerkupgrade

Het Cardano blockchain-netwerk heeft upgrades ondergaan, waarbij echte supporters geloven dat het een echte concurrent is van Ethereum (ETH). Met name Cardano, een platform gebaseerd op Proof of Stake, heeft mogelijk een voorsprong op Ethereum nadat de op de tweede plaats gerangschikte cryptocurrency de vertraging van Ethereum 2.0 tot eind 2022 heeft aangekondigd.

In de afgelopen maanden is Ethereum bekritiseerd vanwege hoge transactiekosten en een vertraagd netwerk, waarbij Cardano als alternatief opduikt. De lancering van Ethereum 2.0 probeert de tekortkomingen van het netwerk op te lossen.

Cardano blijft het middelpunt van de aandacht binnen de cryptocurrency community nadat de blockchain 100% decentralisatie bereikte voor zijn blokproductie. Bovendien verwierf Cardano een real-world use case na het ondertekenen van een deal met de Ethiopische regering om het systeem van het land te stroomlijnen met een identiteitsoplossing.


Join ons op Telegram!
Crypto Chat | News Only

04/06/2021 - 04u00
Stijn van DCN

< terug naar nieuwsoverzicht

Praat mee

Volg ons op Telegram!

Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief


Steun ons

Ethereum Main Network
0x30bD9a517E199CfC918c7aDeE95C7aF26413ff7d
Bitcoin (BTC)
1CgGCh3mq8wKsbUCuRWLzTTm4edGP8jmEk
Cryptocurrency news & learning platform
All Rights Reserved © 2020 - 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram