x Oud archief

Cathie Wood's Ark Invest koopt meer aandelen van Grayscale Bitcoin Trust

cryptostheen 1 min lezen

Ark Invest van Cathie Wood kocht 140.157 extra aandelen van het Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) voor haar ARK Next Generation Internet ETF op dinsdag, volgens haar handelsverslagen die dagelijks worden gepubliceerd.

Dit komt nadat het befaamde vermogensbeheerbedrijf maandag 310.000 GBTC heeft toegevoegd.

ARK Next Generation Internet ETF, dat voornamelijk blootstelling biedt aan technologieën zoals artificiële intelligentie, big data, deep learning en blockchain, bezit momenteel 9 miljoen GBTC-aandelen waarvan de totale marktwaarde meer dan $234 miljoen bedraagt. De aandelen van Grayscale’s kroonjuweel vertegenwoordigen momenteel het achtste grootste bezit in het fonds.

De ETF heeft ook voor ongeveer $240 miljoen aan aandelen van de cryptobeurs Coinbase (COIN). Het voegde eerder deze week meer blootstelling aan Amerika’s grootste cryptocurrency exchange toe.

Tesla, Twitter en Shopify blijven de drie grootste holdings van het breed gevolgde exchange-traded fund.

ARKW (ETF) top 15 activa onder beheer // Bron: Ark Funds

De recente aankopen van cryptomunten door Ark Invest kwamen tijdens een aanzienlijke marktcorrectie.

Bitcoin daalde op 20 juli tot $29.599, het laagste niveau in bijna een maand volgens gegevens van Coingecko, en sleepte zo de rest van de cryptomarkt mee.

Ark Invest was de afgelopen jaren het gesprek van de dag op Wall Street, wat beter presteerde dan de markt en heeft zijn plaats tussen de grote spelers in de beleggingswereld verstevigd. Wood is de oprichter en head van dit beleggingshuis, en velen hebben haar als rijzende ster vergeleken met die van Warren Buffett.

Veel handelaren zijn op zoek naar de strategie van beroemde beleggers en grote makelaarskantoren om te profiteren van de winsten die de grote spelers maken. Gelukkig voor ons geeft Ark Invest een lijst van zijn transacties vrij aan het einde van elke handelsdag.

[mcrypto id=”8342″]

22/07/2021 – 02u00
Stijn van DCN

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.