x Oud archief

Chainlink integreert met Danal Fintech om betalingen met Bitcoin in Zuid-Korea te ondersteunen

cryptostheen 1 min lezen

Onlangs heeft Danal Fintech, een aanbieder van virtuele betalingsdiensten, aangekondigd Chainlink oracles te gebruiken bij het commercialiseren van betalingen met Bitcoin in Zuid-Korea. Het zal gebruikmaken van de Paycoin wallet, terwijl de oracles toegang zullen bieden tot realtime marktprijzen bij het converteren van Bitcoin naar de digitale valuta van Paycoin, PCI.

Danal was één van de grootste betalingsgateways in Zuid-Korea en lanceerde in april 2019 de op blockchain gebaseerde virtuele activa-betalingsservice met Paycoin. Naarmate de Chainlink oracles met deze service worden geïntegreerd, zullen ze beschikbaar zijn voor meer dan 60.000 handelaren in het land.

De aankondiging merkte op:

“Tijdens het uitwisselingsproces zullen we Chainlink oracles gebruiken om een ​​nauwkeurige marktprijs voor onze gebruikers te garanderen. Vanuit het perspectief van Paycoin is het gebruik van Chainlink Price Oracles buitengewoon belangrijk omdat het een hoge transparantie en precisie biedt bij het genereren van een wereldwijde marktprijs, die wordt geaggregeerd uit honderden beurzen en wordt gewogen naar volume.”

Het oracle zal de lijst met betalingsvaluta’s op Paycoin uitbreiden. Dit omvat nu de op één na grootste cryptocurrency, Ethereum, samen met enkele andere digitale activa.

In navolging van Danal kondigde DuckDAO, een door de gemeenschap gesteunde incubator voor digitale activa, ook een samenwerking aan met Chainlink om de ontwikkeling van DeFi projecten te versnellen.

Historische prijsgrafiek van Chainlink (LINK) // Bron: Coingecko

Hoewel de spotprijs van LINK, het onderliggende token, ook aan nieuwe recordhoogtes werd verhandeld, ging de cryptomarkt op het moment van schrijven een kleine correctie tegemoet. De markt begon te dalen en zoals verwacht reageerde ook de altcoin-markt. Desalniettemin probeerden LINK-handelaren de waarde van het activum op $34 te houden, waarbij de cryptocurrency 190% rendement rapporteerden aan de investeerders sinds het begin van het jaar.


[mcrypto id=”8447″]

21/02/2021 – 01u30
Stijn van DCN

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.