21 februari 2021

Chainlink integreert met Danal Fintech om betalingen met Bitcoin in Zuid-Korea te ondersteunen

Ondanks de recente correctie, heeft Chainlink bewezen één van de grootste DeFi projecten te zijn toen het zijn marktkapitalisatie van $14,10 miljard bereikte. Gezien zijn positie in de markt en sterke fundamentals, is de algemene acceptatie ook gestegen.

Onlangs heeft Danal Fintech, een aanbieder van virtuele betalingsdiensten, aangekondigd Chainlink oracles te gebruiken bij het commercialiseren van betalingen met Bitcoin in Zuid-Korea. Het zal gebruikmaken van de Paycoin wallet, terwijl de oracles toegang zullen bieden tot realtime marktprijzen bij het converteren van Bitcoin naar de digitale valuta van Paycoin, PCI.

Danal was één van de grootste betalingsgateways in Zuid-Korea en lanceerde in april 2019 de op blockchain gebaseerde virtuele activa-betalingsservice met Paycoin. Naarmate de Chainlink oracles met deze service worden geïntegreerd, zullen ze beschikbaar zijn voor meer dan 60.000 handelaren in het land.

De aankondiging merkte op:

“Tijdens het uitwisselingsproces zullen we Chainlink oracles gebruiken om een ​​nauwkeurige marktprijs voor onze gebruikers te garanderen. Vanuit het perspectief van Paycoin is het gebruik van Chainlink Price Oracles buitengewoon belangrijk omdat het een hoge transparantie en precisie biedt bij het genereren van een wereldwijde marktprijs, die wordt geaggregeerd uit honderden beurzen en wordt gewogen naar volume.''

Het oracle zal de lijst met betalingsvaluta's op Paycoin uitbreiden. Dit omvat nu de op één na grootste cryptocurrency, Ethereum, samen met enkele andere digitale activa.

In navolging van Danal kondigde DuckDAO, een door de gemeenschap gesteunde incubator voor digitale activa, ook een samenwerking aan met Chainlink om de ontwikkeling van DeFi projecten te versnellen.

Historische prijsgrafiek van Chainlink (LINK) // Bron: Coingecko

Hoewel de spotprijs van LINK, het onderliggende token, ook aan nieuwe recordhoogtes werd verhandeld, ging de cryptomarkt op het moment van schrijven een kleine correctie tegemoet. De markt begon te dalen en zoals verwacht reageerde ook de altcoin-markt. Desalniettemin probeerden LINK-handelaren de waarde van het activum op $34 te houden, waarbij de cryptocurrency 190% rendement rapporteerden aan de investeerders sinds het begin van het jaar.


21/02/2021 - 01u30
Stijn van DCN

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox


Steun ons

Help ons volledig gratis
en advertentievrij te blijven
Doneer

BTC: bc1q6nt2u2u539kjgfn5hj8g9f8xk2hnwuudlrlnr9

Cryptocurrency news & learning platform
All Rights Reserved © 2020 - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram