19 november 2021

CryptoCom Coin (CRO) bereikt nieuw hoogtepunt nadat het de naamrechten wint voor iconisch stadium in Los Angeles

De cryptobeurs, CryptoCom, verzekert zich van de naamrechten van het beroemde Staples Center in Los Angeles voor 700 miljoen dollar.

De CryptoCom Coin (CRO) bereikte een all-time high van $0,588 op 18 november nadat het bedrijf de naamrechten voor het Staples Center in Los Angeles had gewonnen.

Het cryptocurrency handelsplatform kondigde eerder deze week aan dat het $700 miljoen had betaald aan de Anschutz Entertainment Group om Staples Center voor de komende 20 jaar te hernoemen naar Crypto.com. Door dit te doen, kreeg het banden met de eigen sportfederaties van de arena in het centrum, waaronder de Los Angeles Lakers en Clippers van de National Basketball Association en de Kings franchise van de National Hockey League.

De deal zou Crypto.com zijn publieke bekendheid een boost moeten geven en dit zette handelaars ertoe aan hun belangstelling in CRO te verhogen, een token voor intermediaire afwikkeling van verschillende activa binnen het Crypto.com ecosysteem.

Daarnaast is het platform vooral bekend doordat houders van de cryptomunt kunnen genieten van voordelen zoals lagere handelskosten, hogere verdiensten voor leningen en andere diensten. Kaarthouders (Visa debet) met CRO zullen ook recht hebben op extraatjes zoals cashback op abonnementen bij Spotify en Netflix, gratis toegang tot de lounge in luchthavens en andere beloningen.

Crypto.com werd opgericht in 2016 en is momenteel 's werelds 7e grootste crypto spot exchange. In de afgelopen 24 uur kwamen haar volumes uit op $1,96 miljard, vergeleken met Binance - de grootste crypto exchange - $41 miljard.

Cypto.com heeft ook bestaande sponsordeals met de Ultimate Fighting Championship, de Franse voetbalclub Paris Saint-Germain en de NBA's Philadelphia 76ers. De deals sluiten aan bij soortgelijke sponsoring tussen cryptobedrijven en sportclubs, waaronder BitMEX en Binance respectievelijk een partnerschap hebben met de Italiaanse Serie A-clubs AC Milan en Lazio.

Nog geen account op het handelsplatform van Crypto.com? Gebruik de referral uurz2azyce om u aan te melden en ontvang $25 bij een succesvolle aanvraag van een gratis crypto Visa debetkaart (Ruby + CRO stake)


Stijn van DCN

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox


Steun ons

Help ons volledig gratis
en advertentievrij te blijven
Doneer

BTC: bc1q6nt2u2u539kjgfn5hj8g9f8xk2hnwuudlrlnr9

Cryptocurrency news & learning platform
All Rights Reserved © 2020 - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram