26 maart 2021

Crypto.com lanceert mainnet van CRO token

De crypto-beurs zei dat de nieuwe open-source openbare blockchain zich zal richten op "betalingen, DeFi en NFT's".

Cryptocurrency exchange Crypto.com heeft een volledig gedecentraliseerd en open-source blockchainnetwerk gelanceerd, de Crypto.org Chain.

In een aankondiging zei het crypto handelsplatform dat het zijn openbare Crypto.org blockchain had gelanceerd na meer dan twee jaar van onderzoek en ontwikkeling, twee testnets en een testfase van het mainnet met 275 miljoen transacties die naar verluidt binnen een maand waren verwerkt. Het native token van de blockchain is de Crypto.org Coin (CRO).

Vorige maand verbrandde Crypto.org meer dan 70 miljard CRO - destijds ongeveer $10 miljard - voorafgaand aan de lancering van het mainnet. De nieuwe keten of chain heeft op het moment van publicatie al meer dan 7.000 transacties verwerkt, die volgens Crypto.com gericht waren op "betalingen, DeFi en NFT's".

"Decentralisatie is belangrijk", zegt Kris Marszalek, CEO van Crypto.com. “Tegenwoordig heb je te maken met weinig goede mogelijkheden. U kunt Blockchain A gebruiken en hoge kosten betalen in een langzame, drukke, maar gedecentraliseerde omgeving. OF je kunt Blockchain B gebruiken, snel en goedkoop, maar waarvan bekend is dat het volledig gecentraliseerd is."

Met meer dan 10 miljoen gebruikers heeft de beurs deze maand aanzienlijke aanbiedingen gedaan met de lancering van non-fungible tokens en een NFT platform met exclusieve inhoud van artiesten. Bovendien is het bedrijf onlangs toegetreden tot het Visa-netwerk om het bereik van zijn crypto-creditcard uit te breiden.


Eenvoudig cryptocurrencies kopen in België of Nederland kan met Bancontact, iDEAL, creditcard of via SEPA banktransfer bij een online handelsplatform. Bij dezelfde website kunt u deze dan ook terug verkopen en/of verhandelen. Lees meer.

26/03/2021 - 06u00
Stijn van DCN

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox


Steun ons

Help ons volledig gratis
en advertentievrij te blijven
Doneer

BTC: bc1q6nt2u2u539kjgfn5hj8g9f8xk2hnwuudlrlnr9

Cryptocurrency news & learning platform
All Rights Reserved © 2020 - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram