8 maart 2021

Crypto whales accumuleren subtiel deze drie Altcoins, volgens analysebedrijf Santiment

Crypto data-analysebedrijf Santiment onthult welke altcoins crypto whales de afgelopen week hebben verzameld.

In een nieuw rapport over marktomstandigheden in cryptocurrencies zegt Santiment dat vanaf 3 maart het aantal whales (houders met een groot aantal munten) die meer dan 100 yearn.finance (YFI) tokens bezitten op 68 staat, vergeleken met 64 de week ervoor.

Er zijn 68x 100+ YFI-adressen, vergeleken met 64 een week geleden // Bron: Santiment

Het Enjin (ENJ) gaming token is volgens Santiment ook het onderwerp van hernieuwde belangstelling voor whales deze week. Er zijn 91 ENJ-houders met meer dan 1 miljoen tokens, dat is een sterke stijging ten opzichte van 84 de vorige week.

Er zijn 91x 1mlj+ ENJ-adressen, vergeleken met 84 een week geleden // Bron: Santiment

Bovendien merkte Santiment op dat whales het CRO token van Crypto.com in een aanzienlijk tempo opbouwen. Het bedrijf laat zien dat op 3 maart 2.591 individuen meer dan 10.000 CRO tokens bezitten, wat een stijging betekent van 2,78% in een tijdsbestek van één week.

Er zijn 2.521 10k+ CRO-adressen, vergeleken met 2.591 een week geleden // Bron: Santiment

De drie altcoins die whales dumpen ten gunste van contant geld of andere activa zijn laag-2 schaaloplossing Polygon (MATIC), virtual reality -platform Decentraland (MANA) en off-chain schaaloplossing Raiden (RDN).

Hoewel het aantal whales bij MATIC afneemt, meldde Santiment onlangs dat de schaaloplossing, samen met ENJ, Theta Fuel (TFUEL) en XinFin (XDC), momenteel beter presteren dan het grootste deel van de markt.

Hoewel sommige altcoins de laatste tijd Bitcoin overtreffen, vertelt Santiment zijn 49.500 Twitter-volgers dat crypto whales de BTC-voorraad opeten, waardoor mogelijk een nieuwe grote aanloop naar het grootste crypto-activum op basis van marktkapitalisatie is ingezet.


Join ons op Telegram!
Crypto Chat | Nieuws BE & NL

08/03/2021 - 03u00
Stijn van DCN

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox


Steun ons

Help ons volledig gratis
en advertentievrij te blijven
Doneer

BTC: bc1q6nt2u2u539kjgfn5hj8g9f8xk2hnwuudlrlnr9

Cryptocurrency news & learning platform
All Rights Reserved © 2020 - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram