x Oud archief

Cryptobeurs Binance hervat SEPA bankoverschrijvingen

cryptostheen 1 min lezen

Volgens een aankondiging hebben de Europese gebruikers van Binance – behalve die in Zwitserland en Nederland – nu toegang tot stortingen en opnames van zowel euro als Britse pond via de Single Euro Payment Area (SEPA) en Faster Payment Services (FPS) betalinsintegratie.

SEPA en FPS stellen gebruikers in Europa in staat om overschrijvingen te doen via hun bankrekeningen. Binance zei dat nieuwe stortingen en opnames zullen plaatsvinden via een partnerschap met het Britse betalingsbedrijf Paysafe.

Binance zei ook dat het plannen heeft om SEPA overschrijvingen uit te breiden naar zijn zakelijke klanten, aangezien de dienst momenteel beperkt is tot particuliere klanten. De beurs testte SEPA voor het eerst in januari, als voorbereiding op de volledige uitrol van de dienst afgelopen maandag.

Bankoverschrijvingen zullen ten minste 3 EUR of 3 GBP moeten bedragen om de transactiekosten te dekken, voegde het bedrijf toe in zijn aankondiging.

Het nieuws markeert de hervatting van fiat on-ramp toegang voor Binance in Europa na de regelgevingsproblemen die de activiteiten van de cryptobeurs vorig jaar kenmerkten.

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.