7 maart 2022

Cryptobeurs Binance hervat SEPA bankoverschrijvingen

Binance zei dat het nu bankoverschrijvingen volledig heeft hervat voor gebruikers in Europa, acht maanden nadat het de dienst onder druk van toezichthouders had opgeschort.

Volgens een aankondiging hebben de Europese gebruikers van Binance - behalve die in Zwitserland en Nederland - nu toegang tot stortingen en opnames van zowel euro als Britse pond via de Single Euro Payment Area (SEPA) en Faster Payment Services (FPS) betalinsintegratie.

SEPA en FPS stellen gebruikers in Europa in staat om overschrijvingen te doen via hun bankrekeningen. Binance zei dat nieuwe stortingen en opnames zullen plaatsvinden via een partnerschap met het Britse betalingsbedrijf Paysafe.

Binance zei ook dat het plannen heeft om SEPA overschrijvingen uit te breiden naar zijn zakelijke klanten, aangezien de dienst momenteel beperkt is tot particuliere klanten. De beurs testte SEPA voor het eerst in januari, als voorbereiding op de volledige uitrol van de dienst afgelopen maandag.

Bankoverschrijvingen zullen ten minste 3 EUR of 3 GBP moeten bedragen om de transactiekosten te dekken, voegde het bedrijf toe in zijn aankondiging.

Het nieuws markeert de hervatting van fiat on-ramp toegang voor Binance in Europa na de regelgevingsproblemen die de activiteiten van de cryptobeurs vorig jaar kenmerkten.

Nog geen account op het handelsplatform van Binance? Klik hier om u aan te melden en ontvang levenslang 20% extra korting op handelskosten


Stijn van DCN

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox


Steun ons

Help ons volledig gratis
en advertentievrij te blijven
Doneer

BTC: bc1q6nt2u2u539kjgfn5hj8g9f8xk2hnwuudlrlnr9

Cryptocurrency news & learning platform
All Rights Reserved © 2020 - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram