x Oud archief

Eerste DEX SundaeSwap op Cardano maakt geen indruk bij lancering

cryptostheen 2 min lezen

De lancering is echter met veel kritiek ontvangen omdat de dApp op Cardano (ADA) een aantal problemen heeft ondervonden als gevolg van netwerkcongestie.

Op 20 januari lanceerde SundaeSwap eindelijk zijn mainnet na een reeks testen. De DEX, zo wordt aangenomen, zou gebruikers in staat stellen om tokens te verhandelen, in te zetten en uit te lenen op het DeFi platform tegen een verwaarloosbare transactievergoeding.

Volgens verschillende gebruikers die het gedecentraliseerde handelsplatform bij de lancering probeerden te gebruiken, brachten ze klachten naar voren over hun onvermogen om transacties via de website uit te voeren. Deze mislukking werd later onthuld als een resultaat van netwerkcongestie op het platform – een indicatie van het niveau van anticipatie en enthousiasme dat de DEX had veroorzaakt in de Cardano community.

Hierover sprekend, verklaarde de chief executive officer van SundaeSwap, Mateen Motavaf, dat het probleem nu onder controle is. Het moederbedrijf achter de ontwikkeling van de Cardano blockchain, Input Output, bevestigde ook dat het probleem werd veroorzaakt door de “zware netwerkbelasting”.

Om gebruikers verder gerust te stellen, hield het team van de applicatie rond 1 uur ‘s nachts na de lancering een Twitter Spaces AMA om de problemen aan te pakken die gebruikers hadden ondervonden.

Problemen blijven aanhouden

Gebruikers van SundaeSwap hebben volgehouden dat de netwerkproblemen aanhouden na 48 uur na de lancering.

Een gebruiker op Twitter schreef dat hij het gevoel had dat hij werd opgelicht omdat hij 12 tot 16 uur had gewacht op zijn tokens om van de ene wallet naar de andere te worden overgebracht. Een andere gebruiker zei dat hij was misleid en dat hij $70.000 heeft verloren door de trage transactiesnelheid.

SundaeSwap onthulde via een tweet dat het een nieuwe functie had toegevoegd die gebruikers zou helpen beslissen of ze hun orders willen annuleren of niet.

TVL op SundaeSwap bereikt bijna $80 miljoen

Ondanks vele kinderziektes tijdens de lancering van SundaeSwap op het mainnet, blijkt uit beschikbare gegevens van DeFiLlama dat de totale waarde van activa die in het ecosysteem is opgesloten nu $79 miljoen waard is. Dit cijfer is echter de afgelopen dagen niet meer toegenomen.

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.