x Oud archief

Ethereum (ETH) reserves op cryptobeurzen blijven drastisch dalen

cryptostheen 1 min lezen

Terwijl het sentiment rond de crypto-industrie elke dag positiever wordt, kiezen meer beleggers ervoor om hun Ethereum (ETH) terug te trekken van cryptocurrency exchanges en ze in hun externe digitale portemonnee te laten, volgens CryptoQuant. Hoewel dit een positief teken is voor de markt, kunnen institutionele beleggers of individuen met een grote hoeveelheid munten (whales) enkele liquiditeitsproblemen ondervinden.

Op het moment van schrijven, blijven Ether reserves op exchanges rond de 18,2 miljoen munten, die geleidelijk afnemen sinds augustus. In de afgelopen dagen, na de snelle prijsstijging bij altcoins, kregen sommige exchanges te maken met een lichte instroom. De ETH-reserves gingen van 18,49 miljoen naar 18,7 miljoen in slechts twee dagen.

Ether (ETH) voorraad op cryptobeurzen // Bron: CryptoQuant

Hoewel de prijs van Ether sterk gestegen is sinds 28 september, zijn de reserves bij alle cryptobeurzen sterk gedaald. Dit is in overeenstemming met de langetermijntrend, gedeeltelijk te wijten aan ETH 2.0 staking.

Wanneer de vraag van retail en instituties toeneemt, kan de onvermijdelijke aanbodschok de prijs mogelijk veel sneller doen stijgen dan verwacht.

Naast een constante afname van de reserves, neemt ook de circulerende voorraad van Ethereum af als gevolg van het eerder gepresenteerde fee-burning mechanisme. Terwijl de vraag naar de DeFi- en NFT sector hoog blijft, zal het Ethereum blockchainnetwerk hoogstwaarschijnlijk meer munten blijven verbranden dan miners en stakers kunnen verdelen.

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.