x Oud archief

Ethereum zal een ‘store of value’ worden, aldus Anthony Scaramucci van Skybridge Capital

cryptostheen 1 min lezen

In een interview met CNBC zegt Scaramucci dat hij als institutionele belegger vooral gefocust is op Bitcoin (BTC), maar ziet grote dingen gebeuren voor Ethereum (ETH) in de toekomst.

“Ik denk dat er een erg grote markt is voor Ethereum en ik voorspel dat Ethereum goede fundamenten heeft en verder zal groeien, maar ik zit in een institutioneel soort bedrijf. Ik denk als een institutionalist, en ik moet mijn klanten aan het denken zetten over cryptocurrencies en digitale activa. Dus als eerste stap ben ik gefocust op Bitcoin en hebben we nu enkel een Bitcoin fonds.”

Scaramucci gaat verder met het idee om een ​​op Ethereum gericht fonds te beheren en stelt dat ‘s werelds op één na grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie uiteindelijk zou kunnen uitgroeien tot een ‘store of value’ of koopkrachtreserve (oppotmiddel).

“Kunnen we in de toekomst een Ethereum fonds lanceren? Ja, dat zouden we zeker kunnen. Alles wat je zegt, is waar met de non-fungible tokens, en de technologie rond Ethereum zal een vaste waarde krijgen in de cryptomarkt als een store of value en iets waarmee mensen transacties zullen afhandelen.”

Wat Bitcoin betreft, benadrukt de fondsbeheerder van één miljard dollar dat hij probeert zijn klanten klaar te maken voor een generatiewisseling in de financiële wereld.

“Wat ik mijn klanten vertel is, of je het nu leuk vindt of niet, de wereld gaat digitaliseren. Als je aan gamen denkt, denk je aan 4k, 8k die eraan komt. Als je aan onze kinderen denkt, waar ze aan zullen denken, dan vinden ze het erg prettig om transacties uit te voeren in Ethereum of Bitcoin, en ik moet mijn klanten daarop voorbereiden.”


[mcrypto id=”8446″]

08/04/2021 – 03u00
Stijn van DCN

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.