Dutch Crypto News
8 april 2021

Ethereum zal een ‘store of value’ worden, aldus Anthony Scaramucci van Skybridge Capital

Skybridge Capital Chief en voormalig perssecretaris van het Witte Huis in de US, Anthony Scaramucci, zegt dat Ethereum (ETH) een waardevol bezit zal worden.

In een interview met CNBC zegt Scaramucci dat hij als institutionele belegger vooral gefocust is op Bitcoin (BTC), maar ziet grote dingen gebeuren voor Ethereum (ETH) in de toekomst.

"Ik denk dat er een erg grote markt is voor Ethereum en ik voorspel dat Ethereum goede fundamenten heeft en verder zal groeien, maar ik zit in een institutioneel soort bedrijf. Ik denk als een institutionalist, en ik moet mijn klanten aan het denken zetten over cryptocurrencies en digitale activa. Dus als eerste stap ben ik gefocust op Bitcoin en hebben we nu enkel een Bitcoin fonds."

Scaramucci gaat verder met het idee om een ​​op Ethereum gericht fonds te beheren en stelt dat 's werelds op één na grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie uiteindelijk zou kunnen uitgroeien tot een 'store of value' of koopkrachtreserve (oppotmiddel).

“Kunnen we in de toekomst een Ethereum fonds lanceren? Ja, dat zouden we zeker kunnen. Alles wat je zegt, is waar met de niet-vervangbare tokens, en de technologie rond Ethereum zal een vaste waarde krijgen in de cryptomarkt als een store of value en iets waarmee mensen transacties zullen afhandelen."

Wat Bitcoin betreft, benadrukt de fondsbeheerder van één miljard dollar dat hij probeert zijn klanten klaar te maken voor een generatiewisseling in de financiële wereld.

"Wat ik mijn klanten vertel is, of je het nu leuk vindt of niet, de wereld gaat digitaliseren. Als je aan gamen denkt, denk je aan 4k, 8k die eraan komt. Als je aan onze kinderen denkt, waar ze aan zullen denken, dan vinden ze het erg prettig om transacties uit te voeren in Ethereum of Bitcoin, en ik moet mijn klanten daarop voorbereiden."


08/04/2021 - 03u00
Stijn van DCN

< terug naar nieuwsoverzicht

Praat mee

Volg ons op Telegram!

Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief


Steun ons

Ethereum Main Network
0x30bD9a517E199CfC918c7aDeE95C7aF26413ff7d
Bitcoin (BTC)
1CgGCh3mq8wKsbUCuRWLzTTm4edGP8jmEk
Cryptocurrency news & learning platform
All Rights Reserved © 2020 - 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram