x Oud archief

Flare Network (FLR) kondigt voor de eerste keer ooit exacte datum voor mainnet aan

cryptostheen 1 min lezen

De langverwachte mainnet-lancering van het Flare (FLR) blockchainnetwerk zal eind juni plaatsvinden. De aankondiging lijkt echter zoals verwacht onder voorbehoud.

Volgens de officiële aankondiging door Flare Networks, het ontwikkelingsteam achter Flare (FLR) blockchain, resten er nog 5-6 weken voor de aanvang van het Flare mainnet.

Dienovereenkomstig zullen Spark tokens worden verdeeld tussen half juni en half juli. Het team benadrukte dat deze periode de distributie van munten op een veilige manier mogelijk maakt.

De exacte dag en tijd van de distributie van tokens zijn afhankelijk van wanneer de laatste fasen van de beveiligingstests zijn voltooid.

Flare (FLR) wordt momenteel uitgebreid getest binnen de tweede versie van zijn testnet, Coston.

De eerste fase van het mainnet is beëindigd vanwege problemen met synchronisatie van MetaMask. De knooppunten zijn bijgewerkt naar versie v1.3.1 van de Avalanche (AVAX) -consensus.

DeFi en NFT’s wachten op Flare

Het blockchainnetwerk van Flare is dus bijna op schema om de vorige mainnet roadmap te volgen. Eerder noemde de CEO, Hugo Philion, mei 2021 als doel voor de start van de activiteiten.

Ondertussen heeft het project al een solide ecosysteem rond zijn instrumenten verzameld. Zijn baanbrekende DeFi Flare Finance (DFLR) wordt nu ondersteund door de grote cryptobeurs Bitrue.

Het Sparkles NFT platform bevestigde ook zijn plannen om Flare te gebruiken als de belangrijkste technologische omgeving voor zijn bedrijf.


19/04/2021 – 16u00
Stijn van DCN

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.