Dutch Crypto News
19 april 2021

Flare Network (FLR) kondigt voor de eerste keer ooit exacte datum voor mainnet aan

Programmeurs van Flare Network belast met de ontwikkeling van Flare (FLR), langverwachte EVM-compatibele blockchain, werpen enig licht op de lancering van het mainnet.

De langverwachte mainnet-lancering van het Flare (FLR) blockchain-netwerk zal eind juni plaatsvinden. De aankondiging lijkt echter zoals verwacht onder voorbehoud.

Volgens de officiële aankondiging door Flare Networks, het ontwikkelingsteam achter Flare (FLR) blockchain, resten er nog 5-6 weken voor de aanvang van het Flare mainnet.

Dienovereenkomstig zullen Spark tokens worden verdeeld tussen half juni en half juli. Het team benadrukte dat deze periode de distributie van munten op een veilige manier mogelijk maakt.

De exacte dag en tijd van de distributie van tokens zijn afhankelijk van wanneer de laatste fasen van de beveiligingstests zijn voltooid.

Flare (FLR) wordt momenteel uitgebreid getest binnen de tweede versie van zijn testnet, Coston.

De eerste fase van het mainnet is beëindigd vanwege problemen met synchronisatie van MetaMask. De knooppunten zijn bijgewerkt naar versie v1.3.1 van de Avalanche (AVAX) -consensus.

DeFi en NFT's wachten op Flare

Het blockchain-netwerk van Flare is dus bijna op schema om de vorige mainnet roadmap te volgen. Eerder noemde de CEO, Hugo Philion, mei 2021 als doel voor de start van de activiteiten.

Ondertussen heeft het project al een solide ecosysteem rond zijn instrumenten verzameld. Zijn baanbrekende DeFi Flare Finance (DFLR) wordt nu ondersteund door de grote cryptobeurs Bitrue.

Het Sparkles NFT-platform bevestigde ook zijn plannen om Flare te gebruiken als de belangrijkste technologische omgeving voor zijn bedrijf.


19/04/2021 - 16u00
Stijn van DCN

< terug naar nieuwsoverzicht

Praat mee

Volg ons op Telegram!

Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief


Steun ons

Ethereum Main Network
0x30bD9a517E199CfC918c7aDeE95C7aF26413ff7d
Bitcoin (BTC)
1CgGCh3mq8wKsbUCuRWLzTTm4edGP8jmEk
Cryptocurrency news & learning platform
All Rights Reserved © 2020 - 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram