21 december 2020

Flare Network heeft berekend hoeveel gratis crypto het aan XRP houders zal geven

Flare Network had reeds de airdrop voor gratis cryptovaluta naar XRP-houders aangekondigd. Iets meer dan een week na de snapshots van het XRP-netwerk, is berekend hoeveel het zal weggeven.

Flare Networks heeft bepaald hoeveel gratis Spark (FLR) tokens het zal uitgeven aan houders van XRP die hun cryptocurrencies in de exchanges of wallets, die eerder deze maand deelnamen aan de airdrop, zal weggeven.

Flare kondigde in een blogpost aan dat het 45 .827.728.412 FLR tokens zal uitgeven aan mensen die XRP in de aanmerking komende wallets of exchanges hadden, toen het bedrijf op 11 december een snapshot van de XRP blockchain maakte.

In de blogpost zei Hugo Philion, CEO en medeoprichter van Flare Networks, dat de verhouding tussen XRP- en FLR-houders bijna 1: 1 is. Voor elke XRP die een in aanmerking komende deelnemer had, zal Flare hem 1,0073 Spark tokens geven.

Helemaal gratis. Dit is een airdrop: een relatiegeschenk dat aan zoveel mogelijk mensen wordt gegeven om de munt onder de aandacht te brengen. Iedereen die deze cryptocurrency had op één van de deelnemende beurzen, waaronder Binance, Coinbase en Kraken, of in deelnemende portefeuilles zoals Ledger, ontvangt het token zonder er iets te moeten voor doen. Sommige portemonneehouders moeten de tokens van Flare Network claimen.

Er is geen garantie dat de tokens iets waard zullen zijn. De 45 miljard tokens vormen 45% van de totale FLR die het bedrijf zal creëren wanneer de blockchain van het bedrijf ergens volgend jaar wordt gelanceerd.

Het bedrijf heeft ook bevestigd dat een deel van de claimbare Spark (FLR) door de houders zal worden ontvangen bij de lancering van het netwerk, die in de eerste helft van 2021 zal plaatsvinden. Terwijl de resterende Spark wordt verdeeld over minimaal 25 maanden en maximaal 34 maanden. Specifieke distributiedata en ratio's moeten nog worden verstrekt door het Flare Network -team.

Flare Networks is een blockchain-bedrijf dat een systeem ontwikkelt om blockchains te helpen communiceren met XRP, de op twee na grootste cryptocurrency die het in San Francisco gevestigde cryptobedrijf Ripple in 2018 lanceerde.


21/12/2020 - 02u00
Stijn van DCN

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox


Steun ons

Help ons volledig gratis
en advertentievrij te blijven
Doneer

BTC: bc1q6nt2u2u539kjgfn5hj8g9f8xk2hnwuudlrlnr9

Cryptocurrency news & learning platform
All Rights Reserved © 2020 - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram