x Oud archief

Flare Networks organiseert Airdrop met gratis crypto voor Litecoin HODLers

cryptostheen 1 min lezen

Flare Networks kondigde aan dat het Spark (FLR) tokens zal verdelen aan houders van Litecoin, op het moment voor de lancering van zijn mainnet later dit jaar.

In een vervolg-Tweet kondigde het bedrijf ook aan dat het de vijf miljard tokens die aanvankelijk waren toegewezen voor distributie onder hun oprichters om de airdrop te dekken, heeft verlaagd.

Flare Networks is van plan om te integreren met Litecoin om gedecentraliseerde financiële diensten (DeFi) naar de valuta te brengen, waardoor LTC “betrouwbaar kan worden gebruikt op Flare met slimme contracten in Ethereum-stijl” en er “interoperabiliteit en samenstelbaarheid” voor belooft.

[cryptocurrency_widget type=”accordion” template=”info” color=”black” assets=”LTC~USD,XRP~USD” start_expanded=”false” api=”cryptocompare.com” realtime=”false” animation=”disabled”]

Momenteel is Litecoin (opnieuw) de op vier na grootste cryptocurrency qua marktkapitalisatie en sluit het zich bij de vierde grootste, XRP, op Flare aan. Beide valuta’s zijn de afgelopen week gestegen, waarbij LTC met bijna 30% is gestegen, terwijl XRP gestegen is tot bijna 40% ondanks een recente rechtszaak tegen Ripple door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission.

Dit is dus niet Flare’s eerste grote airdrop. In december nam Flare een momentopname van XRP voor een airdrop van meer 45 miljard Spark tokens, die in de eerste helft van 2021 onder XRP-houders zullen worden verdeeld.

In een blogpost zei Hugo Philion, CEO en medeoprichter van Flare Networks, dat de verhouding tussen XRP- en FLR-houders bijna 1: 1 is. Voor elke XRP die een in aanmerking komende deelnemer had, zal Flare hem 1,0073 Spark tokens geven.

Hoewel Coinbase, Bittrex en vele andere beurzen de handel in XRP hebben opgeschort, verzekerde Flare XRP-houders dat ze nog steeds FLR tokens kunnen ontvangen.

Flare Networks – Spark (FLR) tokens

Flare beloofde volgende week meer details over de airdrop van de Litecoin-houders.

Er is echter geen garantie dat deze tokens iets waard zullen zijn wanneer Flare eindelijk wordt gelanceerd.


[mcrypto id=”8449″]

10/01/2021 – 02u20
Stijn van DCN

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.