x Oud archief

Flare onthult plan om 100 miljard Spark tokens naar XRP houders te sturen in massale airdrop

cryptostheen 1 min lezen

De langverwachte AirDrop van Flare Network naar XRP houders lijkt in steen te zijn gebeiteld, met een definitief plan voor de distributie van de cryptomunten.

Zodra het blockchainnetwerk live gaat, zegt Flare dat elke in aanmerking komende houder onmiddellijk 15% van hun opeisbare Spark tokens zal ontvangen, en vervolgens een gemiddelde van 3% per maand kunnen claimen, met een minimum van 25 maanden en een maximum van 34 maanden.

Flare zegt dat de langzame uitrol is ontworpen om te proberen overmatige verkoopdruk of andere negatieve effecten op het Spark token te voorkomen.

“Het is altijd onze bedoeling geweest dat de beste mensen om kapitaal te verstrekken om de betrouwbare uitgifte van FXRP op Flare te ondersteunen, de mensen zijn die XRP bezitten. De enige manier om dit eerlijk te bereiken is, naar onze mening, de distributie van Spark die zal plaatsvinden.”

“In plaats van Flare en Spark te omarmen voor het nut dat het creëert, zal een bepaald percentage van de mensen Spark alleen willen claimen omdat ze geloven dat het ‘gratis geld’ is. Om de negatieve effecten van deze dynamiek te beperken, wordt de hoeveelheid liquiditeit die op een bepaald moment in de markt kan worden gezet, daarom beperkt door een AirDrop in meerdere stappen.”

Flare Networks en zijn Spark tokens hebben als doel om programmeerbare ‘smart contracts’ naar verschillende blockchainnetwerken te brengen, te beginnen met XRP en vervolgens Litecoin (LTC).

Flare zei eerder dat ze de community zouden laten beslissen over hoe de distributie zou gebeuren, maar heeft daar uiteindelijk van afgezien.

De vorige beslissing om de community de verdeling te laten bepalen, was gedeeltelijk door de bezorgdheid over de fiscale gevolgen. Flare zegt dat iedereen die zich zorgen maakt over belastingverplichtingen, kan kiezen voor de maandelijkse distributie van 3%.

[cryptocurrency_widget type=”button-link” template=”inverted” color=”black” assets=”XRP~USD” url=”https://dutchcryptonews.com/coins/xrp/” target=”_self” markup=”{logo} {name} {price_to}” api=”cryptocompare.com” realtime=”true”]

07/07/2021 – 21u00
Stijn van DCN

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.