x Oud archief

Grayscale Investments heeft nu $6,5 miljard aan crypto in beheer

cryptostheen 2 min lezen

De totale waarde van activa beheerd door cryptogerichte investeringsbedrijf Grayscale heeft voor het eerst $6,5 miljard bereikt, tweette het bedrijf afgelopen maandag.

Veruit de grootste trust van het bedrijf – Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) – overschrijdt momenteel $5,4 miljard.

Onlangs werd Q3 2020 als het beste kwartaal in de geschiedenis van Grayscale Investments aangeprezen, aangezien het bedrijf meer dan $1 miljard aan activa aantrok. Bovendien hebben de investeringen in de Grayscale- producten sinds het begin van het jaar de $2,4 miljard overschreden.

Volgens Bitcoin Treasuries hebben beursgenoteerde bedrijven, waaronder Grayscale, nu in totaal 785.999 BTC in handen – momenteel ongeveer $9,18 miljard waard. Onlangs heeft Stone Ridge ook een schepje aan deze pot toegevoegd en onthuld dat het $ 115 miljoen in Bitcoin bevat. Tegelijkertijd bewaart de op cryptovaluta gerichte tak, New York Digital Investment Group, meer dan $1 miljard aan cryptovaluta.

[cryptocurrency_widget type=”inline” template=”generic” color=”default” assets=”BTC~USD” markup=”({symbol_from} {price_to} / {change_pct})” api=”cryptocompare.com” realtime=”true” animation=”flash” style=”font-style: italic”]

Met name de Grayscale trusts bleven de afgelopen maand groeien, ondanks dat de markt enigszins vertraagde, wat suggereert dat de stijging voornamelijk plaatsvond als gevolg van een instroom van nieuwe activa en niet vanwege een prijsherstel.

[cryptocurrency_widget type=”inline” template=”generic” color=”default” assets=”ETH~USD” markup=”({symbol_from} {price_to} / {change_pct})” api=”cryptocompare.com” realtime=”true” animation=”flash” style=”font-style: italic”]

Op 12 oktober werd Grayscale’s Ethereum Trust het tweede SEC-rapporterende crypto-trustfonds – direct nadat zijn eigen GBTC de eerste werd.

Volgens het laatste Digital Asset Management Review -rapport van CryptoCompare, dat nadien werd gepubliceerd, presteerden de op de beurs verhandelde producten van het bedrijf echter over het algemeen ondermaats – vergeleken met de rest van de markt – in oktober.


21/10/2020 – 00u30
Door Stijn van DCN

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.