21 oktober 2020

Grayscale Investments heeft nu $6,5 miljard aan crypto in beheer

De Bitcoin Trust van Grayscale Investments vormt nog steeds het grootste deel van de cryptocurrency- investeringen die door het bedrijf worden beheerd.

De totale waarde van activa beheerd door cryptogerichte investeringsbedrijf Grayscale heeft voor het eerst $6,5 miljard bereikt, tweette het bedrijf afgelopen maandag.

Veruit de grootste trust van het bedrijf - Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) - overschrijdt momenteel $5,4 miljard.

Onlangs werd Q3 2020 als het beste kwartaal in de geschiedenis van Grayscale Investments aangeprezen, aangezien het bedrijf meer dan $1 miljard aan activa aantrok. Bovendien hebben de investeringen in de Grayscale- producten sinds het begin van het jaar de $2,4 miljard overschreden.

Volgens Bitcoin Treasuries hebben beursgenoteerde bedrijven, waaronder Grayscale, nu in totaal 785.999 BTC in handen - momenteel ongeveer $9,18 miljard waard. Onlangs heeft Stone Ridge ook een schepje aan deze pot toegevoegd en onthuld dat het $ 115 miljoen in Bitcoin bevat. Tegelijkertijd bewaart de op cryptovaluta gerichte tak, New York Digital Investment Group, meer dan $1 miljard aan cryptovaluta.

Met name de Grayscale trusts bleven de afgelopen maand groeien, ondanks dat de markt enigszins vertraagde, wat suggereert dat de stijging voornamelijk plaatsvond als gevolg van een instroom van nieuwe activa en niet vanwege een prijsherstel.

Op 12 oktober werd Grayscale's Ethereum Trust het tweede SEC-rapporterende crypto-trustfonds - direct nadat zijn eigen GBTC de eerste werd.

Volgens het laatste Digital Asset Management Review -rapport van CryptoCompare, dat nadien werd gepubliceerd, presteerden de op de beurs verhandelde producten van het bedrijf echter over het algemeen ondermaats - vergeleken met de rest van de markt - in oktober.


21/10/2020 - 00u30
Door Stijn van DCN

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox


Steun ons

Help ons volledig gratis
en advertentievrij te blijven
Doneer

BTC: bc1q6nt2u2u539kjgfn5hj8g9f8xk2hnwuudlrlnr9

Cryptocurrency news & learning platform
All Rights Reserved © 2020 - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram