4 oktober 2021

Grayscale voegt Solana (SOL) en Uniswap (UNI) toe aan Digital Large Cap Fund

Grayscale heeft bij de herbalancering van zijn cryptofondsen SOL en UNI toegevoegd met respectievelijk 3,24% en 1,06%, na het verminderen van zijn holdings in LTC en BCH.

Grayscale Investments, een in New-York gevestigde vermogensbeheerder, neemt nu Solana (SOL) en Uniswap (UNI) op in zijn Grayscale Digital Large Cap Fund (GDLC) na een herbalancering van zijn portfolio van cryptocurrencies.

De driemaandelijkse herbalancering van GDLC wordt gedaan door bestaande componenten van de portefeuille te verkopen voor contanten en goed presterende crypto-activa aan te schaffen. Op basis van de aanpassing maken SOL en UNI respectievelijk 3,24% en 1,06% uit van het cryptofonds, terwijl Grayscale verder bezuinigt op zijn belangen in Litecoin (LTC) en Bitcoin Cash (BCH).

Na de vorige driemaandelijkse herbalancering bevatte de portefeuille van Grayscale 4,26% van Cardano (ADA), waardoor het de op twee na grootste munt was in het Digital Large Cap Fund. De laatste aanpassing betekent echter dat ADA nu 5,11% van het fonds vertegenwoordigt.

Bitcoin (BTC) en Ether (ETH) blijven met respectievelijk 62,19% en 26,08% het leeuwendeel van het GDLC cryptofonds in handen hebben. Chainlink (LINK), Bitcoin Cash en Litecoin vertegenwoordigen samen 2,32%, wat een daling is ten opzichte van 2,88% in juli.

Grayscale heeft geen kwartaalaanpassingen gedaan aan zijn DeFi Fund, dat momenteel wordt gedomineerd door UNI met 45,20% en AAVE met 14,11%.

De producten van Grayscale blijven mainstream aandacht krijgen, met financiële giganten zoals Morgan Stanley die hun investering in het Grayscale Bitcoin Trust meer dan verdubbelen.

Zoals eerder gemeld, heeft Morgan Stanley geïnvesteerd in een totaal van 58.116 aandelen van het Grayscale Bitcoin Trust vanaf juli via haar Europe Opportunity Fund, wat duidt op een toename van 105% in GBTC-aandelen sinds april.

Op 1 oktober 2021 werd gemeld dat het Bitcoin fonds van Grayscale alleen al bijna $30 miljard had aangetrokken - waardoor de gecombineerde waarde van Assets Under Management (AUM) door het bedrijf $41,5 miljard bedroeg.


04/10/2021 - 01u30
Stijn van DCN

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox


Steun ons

Help ons volledig gratis
en advertentievrij te blijven
Doneer

BTC: bc1q6nt2u2u539kjgfn5hj8g9f8xk2hnwuudlrlnr9

Cryptocurrency news & learning platform
All Rights Reserved © 2020 - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram