x Oud archief

Japanse webshop Rakuten maakt het gemakkelijker om Bitcoin, Ethereum uit te geven

cryptostheen 1 min lezen

Het Japanse zakenbedrijf Rakuten stelt gebruikers nu in staat om hun cryptocurrency gemakkelijk te besteden aan goederen en diensten, zoals vorige week werd gepubliceerd, waaronder Bitcoin, Ethereum en Bitcoin Cash. Het bedrijf is één van de grootste zakelijke groepen in Japan en beheert zijn eigen crypto exchange, naast andere gevarieerde bedrijven.

Volgens de release kunnen gebruikers nu eenvoudig hun crypto-bezittingen inwisselen voor ‘Rakuten Cash’, de eigen virtuele valuta van het bedrijf, rechtstreeks in de Rakuten Wallet app, die op zijn beurt kan worden gebruikt in de webshop van Rakuten om alles te kopen, van elektronica tot kleding en games. en sportartikelen.

Het belangrijkste is dat er geen kosten zijn voor het omwisselen van cryptovaluta naar Rakuten Cash. Dus hoewel de betalingen niet in cryptocurrency worden gedaan, is het een gemakkelijke manier voor mensen die cryptocurrency bezitten om hun munten te gebruiken om goederen te kopen.

De Cash kan ook worden gebruikt om toegang te krijgen tot en te betalen voor de verschillende diensten die door de Rakuten-groep worden aangeboden, zoals de betalingsdienst Rakuten Pay, de cashback-dienst Rakuten Point Card en op Rakuten Ichiba, één van de meest populaire e-commercesites in Japan die beschikt over miljoenen dagelijkse gebruikers en duizenden online verkopers. Deze laatste dienst wordt door experts aangeprezen als de ‘Amazon van Japan’, een verwijzing naar de Amerikaanse e-commercegigant.

Rakuten heeft ook een op punten gebaseerd beloningssysteem bedacht om de service populairder te maken. Het bedrijf beloont 1 punt (1%) voor elke 100 yen aan betalingen gedaan via Rakuten Cash op zijn ‘Pay’-app, zei het, in een poging om het gemak van het uitgeven van cryptocurrencies te vergroten.

Ondertussen is de nieuwe functie er één uit een lange lijst van op crypto gebaseerde ontwikkelingen die Rakuten de afgelopen jaren heeft geïntroduceerd. In augustus 2019 lanceerde het bedrijf een speciale applicatie voor cryptohandel voor zijn gebruikers, terwijl het later in december dat jaar een nieuw systeem introduceerde voor gebruikers om hun ‘super’-punten om te zetten in cryptocurrencies.


[mcrypto id=”8342″]

02/03/2021 – 04u00
Stijn van DCN

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.