x Oud archief

Litecoin whales kochten tijdens de laatste daling snel $30.000.000 in LTC: Santiment

cryptostheen 2 min lezen

In een nieuw rapport zegt Santiment dat Litecoin whales hun bezittingen hebben verhoogd met ruwweg 270.000 LTC, of iets meer dan $30.000.000 sinds het begin van juli.

De on-chain analisten van Santiment merkten ook op dat de activiteit op het Litecoin blockchainnetwerk sterk toeneemt ondanks de bearish prijsactie.

“Ondanks een prijsdaling van -13,8%, is het aantal unieke adressen dat interactie heeft met LTC de afgelopen 10 dagen met +47,5% gegroeid. Potentiële bullish divergence?”

Actieve adressen op het netwerk van Litecoin (LTC) // Bron: Santiment

Santiment wijst erop dat de MVRV (market value to realized value) van Litecoin, die bedoeld is om marktbodems en toppen aan te wijzen, zich op hetzelfde niveau bevindt als toen LTC in 2019 en 2020 de bodem bereikte.

Litecoin (LTC) MVRV // Bron: Santiment

Historisch gezien is er nog steeds meer ruimte naar beneden, maar het zal interessant zijn om te zien of -40% in de komende dagen wordt bevestigd in de praktijk als een “bounceback” zone.

Het is nog vroeg om te zeggen maar de dagelijkse adressen van Litecoin deze week in de gaten houden kan een goede zet zijn. Als de groei duurzaam blijkt, zou het een zeldzaam voorbeeld zijn van netwerksterkte onder één van de grootste cryptomunten.

Wat Bitcoin betreft, merkt het platform op dat ‘s werelds grootste crypto naar marktkapitalisatie in de buurt is van een all-time low in termen van de voorraad BTC op cryptobeurzen, wat duidt op een steeds beperkter aanbod.

“Bitcoin is ongelooflijk dicht bij het toenmalig 18-maandelijks dieptepunt van de voorraad op exchanges, die terug werd geraakt op 2 januari 2021. Als BTC blijft verdwijnen van exchanges tijdens deze onderdrukte prijzen, is het een veelbelovend teken dat de markten het risico op een verdere selloff sterk hebben verminderd.”

De informatie op deze website is louter informatief en geen financieel advies.

[mcrypto id=”8449″]

26/07/2021 – 02u00
Stijn van DCN

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.