x Oud archief

Mark Zuckerberg plaatst foto van 'Max' en 'Bitcoin' op Facebook

cryptostheen 2 min lezen

Mark Zuckerberg, de medeoprichter van Facebook, heeft opwinding met zich meegebracht in de crypto community nadat hij op sociale media had aangekondigd dat twee van zijn geiten ‘Bitcoin’ en ‘Max’ heten.

Zuckerberg kondigde de merkwaardige namen voor zijn huisdieren aan in een Facebook-bericht van 11 mei, waarin stond: “Mijn geiten: Max en Bitcoin.”

‘Crypto Twitter’ ging actief speculeren als reactie op de namen van de geiten, waarbij analist LilMoonLambo tweette naar meer dan 100.000 volgers:

“Je hebt twee weken om zoveel mogelijk BTC te verzamelen voordat Mark Zuckerberg aankondigt dat hij en Facebook Bitcoin hebben gekocht tijdens hun jaarlijkse aandeelhoudersvergadering … De pump zal glorieus zijn.”

De medeoprichter van Morgan Creek Digital, Anthony Pompliano, vroeg zich ook af of Zuckerberg ons vertelt dat hij een Bitcoin-maximalist is met de namen van zijn geiten.

Influencer Thinking Crypto was ook zeer optimistisch over het nieuws en tweette “Als je dacht dat de Elon Musk en Tesla -pump iets waren, maak je dan klaar voor de Mark Zuckerberg Facebook -pump!”

Robert Leshner, CEO van Compound Labs, was echter sceptisch over de opwinding op Twitter en interpreteerde het bericht als “een signaal dat Zuckerberg Bitcoin-maximalisten zal eten voor het avondeten.”

Leshner heeft misschien een punt over het feit dat Bitcoin en Max voor het avondeten worden geserveerd. In 2019 onthulde de CEO van Twitter, Jack Dorsey, dat Zuck één van zijn geiten met een laserpistool had gedood en hem voor het avondeten had geserveerd.

Ondanks dat toeschouwers concluderen dat de CEO van Facebook mogelijk een opzettelijk bericht naar de crypto-industrie stuurt met de nieuwe namen van zijn geiten, is het mogelijk dat Zuckerberg gewoon plezier probeert te maken en een reactie op sociale media oproept te midden van de recentelijk stijgende populariteit van crypto-activa.

Vorige maand deden er zich geruchten voor bij enkele nieuwskanalen dat Facebook Bitcoin-belangen op zijn balans zou onthullen in zijn Q1-winstrapport. Het rapport van 28 april heeft echter onthult dat het bedrijf geen crypto-activa bezit.

[mcrypto id=”8342″]

Join ons op Telegram!
Crypto Chat | Nieuws BE & NL

11/05/2021 – 13u00
Stijn van DCN

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.