12 november 2021

Medeoprichter van Reddit gaat $100 miljoen investeren in sociale media op Solana

Reddit medeoprichter Alexis Ohanian kondigde op de laatste conferentie van Solana aan dat hij 100 miljoen dollar zal uittrekken voor het bouwen van een socialmediaplatform op Solana (SOL).

Alexis Ohanian, medeoprichter van Reddit, zal investeren in de uitbouw van gedecentraliseerde sociale media met behulp van de Solana blockchain, volgens een aankondiging.

Tijdens een openhartige gesprek met Solana medeoprichter Raj Gokal, zei Reddit medeoprichter Alexis Ohanian:

"Eén van de redenen waarom ik hier ben is om aan te kondigen dat we - met het venture fund genaamd 776 - een bedrag van $50 miljoen reserveren om te investeren in de volgende episode van sociale media, gebouwd op Solana."

Tijdens het gesprek voegde Ohanian toe dat $50 miljoen niet genoeg was en dat het plan is om het initiatief te verhogen naar $100 miljoen.

Dit komt kort nadat FTX CEO Sam Bankman-Fried zei dat het bouwen van sociale media op een blockchainnetwerk "absoluut groot nieuws" zou kunnen zijn.

Tijdens zijn toespraak beweerde Bankman-Fried dat gedecentraliseerde sociale media een heleboel pijnpunten zouden kunnen oplossen. Hij wees op reeds bestaande socialmediaplatformen, die enorme gebruikersbestanden hebben en stelde dat integraties met deze websites zouden kunnen helpen om DeFi te schalen naar miljoenen gebruikers.


Stijn van DCN

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox


Steun ons

Help ons volledig gratis
en advertentievrij te blijven
Doneer

BTC: bc1q6nt2u2u539kjgfn5hj8g9f8xk2hnwuudlrlnr9

Cryptocurrency news & learning platform
All Rights Reserved © 2020 - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram