13 januari 2021

MicroStrategy is van plan om meer bedrijven Bitcoin te laten kopen

De business intelligence gigant, MicroStrategy, organiseert een gratis online cursus over Bitcoin. Maar kan het meer bedrijven overtuigen?

Business intelligence-bedrijf MicroStrategy biedt op 3 en 4 februari 2021 een gratis online Bitcoin-strategie cursus aan.

Het bedrijf was één van de eersten die grote hoeveelheden Bitcoin op zijn balans zette en heeft mogelijk gedeeltelijk de laatste rally van Bitcoin in gang gezet. Andere bedrijven hebben dit ook gedaan, waarbij Square $50 miljoen in Bitcoin heeft gestoken. Maar kan MicroStrategy nog meer bedrijven overtuigen om dit voorbeeld te volgen?

MicroStrategy drong zichzelf de Bitcoin-wereld binnen toen het een gecombineerde investering van $425 miljoen in Bitcoin aankondigde tussen augustus en september 2020. Na extra aankopen en een stijging van de prijs van Bitcoin, bezit MicroStrategy nu ongeveer $2,3 miljard aan Bitcoin.

De eerste dag zal zich richten op hoe Bitcoin door bedrijven kan worden geadopteerd. "Onze agenda voor de eerste dag biedt een beknopt maar uitgebreid overzicht van de onderwerpen die bedrijven moeten aanpakken bij het ontwikkelen en implementeren van hun Bitcoin-strategie", aldus MicroStrategy.

Op deze eerste dag zal Saylor zelf twee lezingen houden. Eén over hun Bitcoin macro-strategie, waarbij Bitcoin een schatreserve zal bieden, evenals macro-economische factoren die de institutionele acceptatie van Bitcoin stimuleren.

De tweede lezing zal gaan over de bedrijfsstrategie, waarin de manieren worden besproken waarop bedrijven kunnen integreren met Bitcoin. Andere gesprekken die op beide dagen plaatsvinden, bevatten onderwerpen als financiële en juridische overwegingen over Bitcoin.

Op de tweede dag geeft MicroStrategy een "overzicht van strategische leveranciers en aanbiedingen op de Bitcoin-markt". Op deze dag zullen verschillende presentaties worden gegeven door grote cryptobedrijven zoals Binance, Coinbase en Fidelity.

De grote vraag is: zal Elon Musk aanwezig zijn?


13/01/2021 - 02u00
Stijn van DCN

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox


Steun ons

Help ons volledig gratis
en advertentievrij te blijven
Doneer

BTC: bc1q6nt2u2u539kjgfn5hj8g9f8xk2hnwuudlrlnr9

Cryptocurrency news & learning platform
All Rights Reserved © 2020 - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram