x Oud archief

Miners verkopen meer Ethereum omdat het ondermaats blijft presteren tegenover Bitcoin

cryptostheen 2 min lezen

Terwijl Ethereum ondermaats presteert, werd de prijs van Bitcoin verhandeld tegen de hoogste prijs die in ruim een ​​jaar is gezien, met bulls die vechten om het niveau van $13.800 te breken en de crypto naar nieuwe hoogtepunten als in 2017 te brengen.

De sterkte die bij BTC aanwezig is, heeft slechts een lichte rugwind gecreëerd voor ETH en andere grote altcoins, waarbij traders momenteel al hun focus verleggen naar de grote koning van de cryptocurrencies.

Veel analisten hebben gespeculeerd dat er op een gegeven moment een verschuiving van kapitaal zal komen, weg van BTC en naar altcoins zoals Ethereum, maar het blijft onduidelijk hoe hoog het kan stijgen voordat dit kan plaatsvinden.

Een reden waarom Ethereum op dit moment ondermaats presteert ten opzichte van zijn grotere tegenhanger, kunnen we zoeken bij bepaalde on-chain gegevens.

Een analyseplatform merkte in een recente tweet op dat Ethereum miners hun Ether snel hebben verkocht, wat de reden zou kunnen zijn waarom het zo’n achterstand heeft gemaakt op Bitcoin.

Ethereum Miner Balances //Santiment

Totdat miners stoppen met het dumpen, kan Ethereum achterblijven op de cryptokoning Bitcoin.

Dit kan grote gevolgen hebben voor de rest van de altcoin -markt, aangezien de meeste grote altcoins de laatste tijd sterk door Ethereum worden gestuurd. Totdat ETH meer vaart gaat krijgen, zullen andere altcoins waarschijnlijk stagneren.

Met dank aan TonyZ (Outcast555)

Ethereum zweefde de afgelopen dagen in de regio van $400, terwijl Bitcoin langzaam verder gaat.

Gisteren zorgde een kleine sell-off van BTC ervoor dat Ether naar dieptepunten van $380 zakte, maar de koopdruk die in deze regio werd waargenomen, stelde de sterke bulls in staat om ETH terug boven de $390 te krijgen.

Ethereum moet nog steeds ongeveer 20 procent stijgen voordat het zijn hoogste punt in 2020 van $490 bereikt, dat werd bereikt op het hoogtepunt van de DeFi-hype.

Tenzij fase 0 van ETH 2.0 binnenkort wordt vrijgegeven, blijft het onduidelijk wat een verschuiving in het afnemende momentum zou kunnen versnellen.

[cryptocurrency_widget type=”accordion” template=”info” color=”yellow” assets=”ETH~USD” start_expanded=”true” api=”cryptocompare.com” realtime=”false” animation=”disabled”]


[mcrypto id=”8446″]

29/10/2020 – 03u00
Stijn van DCN

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.