13 maart 2022

Minswap DEX is gelanceerd op het netwerk van Cardano

De gedecentraliseerde cryptobeurs Minswap kondigde zijn debuut aan op het Cardano (ADA) mainnet.

Gebruikers van de cryptobeurs kunnen nu liquiditeit storten in ruil voor beloningen en tokens ruilen op een gedecentraliseerde manier. Yield farming zal vanaf 14 maart beschikbaar zijn op de Cardano DEX.

Minswap heeft haar audit afgerond in samenwerking met het software en innovatie lab Tweag.

De gedecentraliseerde beurs ging live op het Cardano testnet in september, voorafgaand aan de lancering van de functionaliteit voor smart contracts. Het debuut werd echter omgeven door controverse vanwege grote problemen dat het swappen van tokens verhinderde. Nadat Minswap werd geconfronteerd met kritiek en de spot werd gedreven door tegenstanders van Cardano, zeiden ontwikkelaars dat ze bezig waren om het probleem op te lossen.

Volgens gegevens verstrekt door crypto analyseplatform DefiLlama, staat Minswap momenteel op plaats 217 met $63,72 miljoen aan totale vergrendelde waarde.

SundaeSwap, dat eind januari live ging op het mainnet, staat momenteel op plaats 168 met $114,35 miljoen aan totale vergrendelde waarde, wat het de grootste Cardano DEX maakt op dit moment.

Met slechts $179,81 miljoen in TVL, verbleekt Cardano (ADA) in vergelijking met andere netwerken zoals Solana (SOL) en Avalanche (AVAX), die ook proberen te concurreren met Ethereum (ETH). Het blockchainnetwerk heeft dus nog een hele lange weg af te leggen om aan populariteit te winnen in de DeFi sector.


Stijn van DCN

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox


Steun ons

Help ons volledig gratis
en advertentievrij te blijven
Doneer

BTC: bc1q6nt2u2u539kjgfn5hj8g9f8xk2hnwuudlrlnr9

Cryptocurrency news & learning platform
All Rights Reserved © 2020 - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram