x Oud archief

Minswap DEX is gelanceerd op het netwerk van Cardano

cryptostheen 1 min lezen

Gebruikers van de cryptobeurs kunnen nu liquiditeit storten in ruil voor beloningen en tokens ruilen op een gedecentraliseerde manier. Yield farming zal vanaf 14 maart beschikbaar zijn op de Cardano DEX.

Minswap heeft haar audit afgerond in samenwerking met het software en innovatie lab Tweag.

De gedecentraliseerde beurs ging live op het Cardano testnet in september, voorafgaand aan de lancering van de functionaliteit voor smart contracts. Het debuut werd echter omgeven door controverse vanwege grote problemen dat het swappen van tokens verhinderde. Nadat Minswap werd geconfronteerd met kritiek en de spot werd gedreven door tegenstanders van Cardano, zeiden ontwikkelaars dat ze bezig waren om het probleem op te lossen.

Volgens gegevens verstrekt door crypto analyseplatform DefiLlama, staat Minswap momenteel op plaats 217 met $63,72 miljoen aan totale vergrendelde waarde.

SundaeSwap, dat eind januari live ging op het mainnet, staat momenteel op plaats 168 met $114,35 miljoen aan totale vergrendelde waarde, wat het de grootste Cardano DEX maakt op dit moment.

Met slechts $179,81 miljoen in TVL, verbleekt Cardano (ADA) in vergelijking met andere netwerken zoals Solana (SOL) en Avalanche (AVAX), die ook proberen te concurreren met Ethereum (ETH). Het blockchainnetwerk heeft dus nog een hele lange weg af te leggen om aan populariteit te winnen in de DeFi sector.

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.