DCN

Nieuws

23 oktober 2021
CoinMarketCap hack lekt naar verluidt 3,1 miljoen e-mailadressen van gebruikers

3,1 miljoen e-mailadressen gekoppeld aan accounts op de website van CoinMarketCap werden naar verluidt verhandeld op forums, volgens Have I Been Pwned.

Lees meer
23 oktober 2021
Onafhankelijk persbureau Associated Press gaat samenwerken met Chainlink voor meer journalistieke betrouwbaarheid

De onafhankelijke nieuwsorganisatie The Associated Press (AP) heeft aangekondigd dat het een samenwerking is aangegaan met het gedecentraliseerde oraclenetwerk Chainlink om zijn data op een blockchain te zetten.

Lees meer
22 oktober 2021
Walmart is stiekem begonnen met het plaatsen van Bitcoin geldautomaten

De retailgigant is in de Verenigde Staten begonnen met het aanbieden van Bitcoin via 200 van zijn Coinstar kiosken in een samenwerking met cryptobedrijf Coinme.

Lees meer
22 oktober 2021
Valkyrie Bitcoin Futures ETF gaat vandaag van start voor handel op de Nasdaq

De Amerikaanse toezichthouder heeft de Valkyrie Bitcoin Strategy ETF goedgekeurd, dit maakt het de tweede op futures gebaseerde Bitcoin ETF die de handel zal starten, nadat eerder deze week de ProShares Bitcoin ETF werd gelanceerd.

Lees meer
21 oktober 2021
Polkadot onthult ontwikkelingsfonds van $850 miljoen voorafgaand aan de lancering van parachains

Gavin Wood van Polkadot heeft een ontwikkelingsfonds van bijna 850 miljoen dollar aangekondigd, enkele weken voordat de veilingen van het netwerk van start gaan.

Lees meer
20 oktober 2021
Totale marktwaarde van alle cryptomunten bereikt nieuw hoogtepunt terwijl de prijs van Bitcoin en Ether door het dak gaan

Het bullish momentum is teruggekeerd naar de cryptocurrency markt, met Bitcoin aan kop op weg naar nieuwe all-time highs.

Lees meer
20 oktober 2021
Proshares Bitcoin Strategy ETF debuteert met bijna $1 miljard aan handelsvolume

De eerste Bitcoin ETF (tracker) dat in de Verenigde Staten is gelanceerd, heeft dinsdag records gebroken met bijna $1 miljard aan totaal volume. Een analist van Bloomberg gaf aan dat de Proshares Bitcoin Strategy ETF (BITO) zeker de verwachtingen heeft getrotseerd.

Lees meer
20 oktober 2021
Facebook begint met testen van zijn crypto wallet in de VS

Facebook heeft Coinbase gekozen als partner voor zijn proefversie van Novi, een nieuwe digitale portemonnee waarmee mensen direct, veilig en zonder kosten geld naar het buitenland kunnen sturen en ontvangen.

Lees meer
19 oktober 2021
Binance vernietigt dit kwartaal bijna $640 miljoen aan BNB

Binance kondigde maandag aan dat het bijna 1,4 miljoen BNB-munten ter waarde van ongeveer $640 miljoen heeft vernietigd in zijn grootste burn ooit.

Lees meer
18 oktober 2021
Grayscale bevestigt officieel plan om aanvraag in te dienen voor Bitcoin Spot ETF

Het investeringsbedrijf bekend van zijn Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), is van plan om begin volgende week een aanvraag in te dienen om zijn cryptofonds om te zetten in een spot ETF.

Lees meer
1 2 3 59
Laad meer

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox


Steun ons

Help ons volledig gratis
en advertentievrij te blijven
Doneer

BTC: bc1q6nt2u2u539kjgfn5hj8g9f8xk2hnwuudlrlnr9

Cryptocurrency news & learning platform
All Rights Reserved © 2020 - 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram