Technologie

Officiële onthulling van Grand Theft Auto 6 door Rockstar Games

Rockstar Games verraste fans met een vervroegde release van de eerste trailer voor Grand Theft Auto 6, die een blik gunt op de langverwachte open-wereldgame. Gretige spelers zullen echter geduld moeten oefenen, want de release staat gepland voor 2025.
cryptostheen 1 min lezen
Officiële onthulling van Grand Theft Auto 6 door Rockstar Games
Officiële onthulling van Grand Theft Auto 6 door Rockstar Games

Na bijna tien jaar sinds de lancering van Grand Theft Auto 5 heeft de verwachting voor de opvolger, Grand Theft Auto 6, een hoogtepunt bereikt. Met een opmerkelijke 405 miljoen verkochte exemplaren in de hele franchise tot nu toe heeft de open-wereld actiegame zijn plaats tussen de best verdienende gamereeksen aller tijden verstevigd.

Oorspronkelijk stond de game gepland voor een vroege release op dinsdag, maar de eerste trailer werd een dag eerder onthuld door een onverwacht lek op maandagmiddag. Grand Theft Auto 6 is al in ontwikkeling sinds 2014.

De trailer komt overeen met eerdere lekken en bevestigt een terugkeer naar het op Miami geïnspireerde Vice City, zij het in een hedendaagse setting in plaats van de jaren '80. Daarnaast wordt de eerste vrouwelijke hoofdrolspeler uit de serie geïntroduceerd, één van de twee speelbare hoofdrolspelers.

Verrassend genoeg sluit de trailer af met een releasedatum van 2025, waarmee de verwachting van een eerdere lancering wordt weggenomen. Rockstar Games, dat met Grand Theft Auto 5 een ongeëvenaard succes heeft geboekt, lijkt er alles aan te doen om de kwaliteit van het vervolg te waarborgen in plaats van de release te overhaasten. Nu er tien jaar is verstreken sinds het laatste deel, kunnen fans verwachten dat Grand Theft Auto 6 het wachten meer dan waard zal zijn.

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.