27 december 2021

Ontwikkelaars publiceren Dogecoin (DOGE) roadmap voor het eerst in de geschiedenis van het project

Voor het eerst in de geschiedenis, hebben ontwikkelaars achter Dogecoin een stappenplan vrijgegeven om de adoptie en het nut van de cryptomunt te stimuleren.

De medeoprichter van Dogecoin (DOGE), Billy Markus, heeft een tweet gepubliceerd waarin hij aankondigt dat de Dogecoin Foundation voor het eerst in haar geschiedenis een roadmap heeft gepubliceerd. De cryptomunt werd gelanceerd in 2013 als een grap tegenover Bitcoin (BTC) en het had daarom nooit een stappenplan voor het project aangezien niemand DOGE serieus nam, tot voor kort.

Dogecoin devs zijn van plan om het gedecentraliseerd te houden en geleid te worden door "herders in plaats van heersers" en het te veranderen in een munt die in de toekomst inderdaad in elke uithoek van de wereld gebruikt kan worden om zelfs de aankoop van heel basale dingen te betalen, zoals koffie. De roadmap doet de community zelfs herinneren aan de Denarius munt die in het Romeinse Rijk circuleerde - een munt die in elke uithoek van het rijk kon worden uitgegeven. Dat is het doel van DOGE, volgens de ontwikkelaars: hoge adoptie en bruikbaarheid.

Zo zal om te beginnen de website Dogecoin.com volledig worden vernieuwd. Daarnaast bevat het stappenplan acht nieuwe projecten met betrekking tot Dogecoin die de adoptie ervan zullen helpen bevorderen. De bruikbaarheid voor de Dogecoin Foundation staat bovenaan de lijst omdat het leidt tot adoptie; hoe meer nut in het dagdagelijks leven, hoe meer DOGE, zo stelt de roadmap.

Naast een grondige herziening van de website, zullen acht projecten geleidelijk aan gerealiseerd worden en bijdragen tot het succes van Dogecoin, zo beweert het document. Onder hen behoren Libdogecoin en GigaWallet.

Libdogecoin zal een volledige implementatie zijn van de protocollen, die iedereen zal kunnen gebruiken om zijn eigen product te bouwen. De GigaWallet zal ontwikkelaars in staat stellen om betalingen met DOGE aan hun applicaties toe te voegen via een API (verbinding tussen verschillende netwerkdeelnemers of tussen apps).

Nog geen account op het handelsplatform van Binance? Klik hier om u aan te melden en ontvang levenslang 20% extra korting op handelskosten


Stijn van DCN

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox


Steun ons

Help ons volledig gratis
en advertentievrij te blijven
Doneer

BTC: bc1q6nt2u2u539kjgfn5hj8g9f8xk2hnwuudlrlnr9

Cryptocurrency news & learning platform
All Rights Reserved © 2020 - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram