Onze partners

Binance.com

Cryptocurrency handelsplatform
Binance is een gecentraliseerde beurs voor cryptocurrencies, gelegen in de Cayman Islands en opgericht in 2017. De grootste cryptocurrency exchange met extra lage handelskosten, het meeste volume en aantal handelsparen. Of diensten zoals een crypto creditcard, savings, staking en veel meer.

Gebruik onze referral (V8KLJ1BK) en krijg levenslang, de volledige 20% korting op trading fees*
Aanmelden met 20% korting*

MadelonVos.nl

Cryptocurrency leerplatform
De cursussen van Madelon Vos zijn een complete totaaloplossing waarbij u alle handvatten krijgt om alles te leren over Bitcoin, crypto en traden. Daarnaast brengt de aangesloten MoneyTalks Community iedereen bij elkaar met een gezamenlijke interesse in de financiële markten, economie, trading en crypto om te streven naar het best haalbare resultaat, kennis en rendement.

Gebruik onze referral en begin met gratis crypto en trading cursussen of een trial van de MoneyTalks Community voor slechts €1

Neemt u een betaalde cursus? Gebruik samen met onze referral de kortingscode van 10%: korting10
Probeer een gratis cursus

BeleggersAcademy.com

Trading leerplatform
Beleggers Academy is opgericht als een platform waar iedereen, ongeacht voorkennis, online kan leren beleggen. De cursussen leren u de internationale beleggingsmarkt te betreden en te begrijpen door middel van handige video tutorials. Een Nederlandstalig e-learning platform dat betaalbaar is en mee gaat met de laatste trends?

Gebruik onze referral en krijg 3 uur lang gratis ongelimiteerd toegang
Begin met studeren

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox


Steun ons

Help ons volledig gratis
en advertentievrij te blijven
Doneer
BTC: 3CEvAiu2UQuTiGTmcAYaMGvpPij5Sp7TnE
Cryptocurrency news & learning platform
All Rights Reserved © 2020 - 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram