18 januari 2022

Raoul Pal onthult zijn voorspelling voor Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) in 2022

Real Vision CEO Raoul Pal onthult zijn koersdoelen voor Bitcoin en Ethereum dit jaar, terwijl hij voorspelt dat één bepaalde cryptosector het de komende maanden goed zal doen.

In een nieuw Real Vision Finance interview zegt Raoul Pal dat gunstige macro-economische omstandigheden tegen het einde van het jaar Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) boven respectievelijk $100.000 en $10.000 zouden kunnen duwen.

"Ik gebruik het logaritmische kanaal. Het potentieel omhoog voor Bitcoin is groot, als we weer tractie krijgen en vooral als we eindigen met wat kwantitatieve versoepeling door centrale banken, wat ik denk dat het laatste deel van het jaar terug aan bod zal komen, dan denk ik nog steeds dat Bitcoin waarschijnlijk 300% kan doen dit jaar en ETH nog een stuk meer."

Op het moment van schrijven wordt BTC verhandeld rond $42.000 en ETH rond $3.175.

De voormalige Goldman Sachs executive voorspelt ook dat 2022 het jaar wordt van sociale tokens. Crypto-activa die de waarde te gelde maken die wordt geleverd door persoonlijkheden, merken of communities.

"Ik heb dit al een tijdje ontlopen omdat het dingen zijn waar ik aan werk waar ik niet echt over kan praten, maar ik denk dat dit het jaar van de sociale tokens is."

Volgens Pal gaan we daardoor een aantal gigantische communities in een digitaal activum zien gegoten worden waarbij we de ware kracht van op tokens gebaseerde economieën gaan zien.

"Dat is het grote ding waar mensen zich niet bewust van zijn omdat ze het nog niet gezien hebben. Dat is mijn grote voorspelling voor dit jaar."

De informatie op deze website is louter informatief en geen financieel advies.


Actief traden kan stressvol en tijdrovend zijn en toch slechte resultaten opleveren. Er zijn echter nog andere opties. Zoals veel investeerders, bent u misschien op zoek naar een investeringsstrategie die minder veeleisend is. Lees meer.

Stijn van DCN

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox


Steun ons

Help ons volledig gratis
en advertentievrij te blijven
Doneer

BTC: bc1q6nt2u2u539kjgfn5hj8g9f8xk2hnwuudlrlnr9

Cryptocurrency news & learning platform
All Rights Reserved © 2020 - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram