2 november 2020

Ripple CTO doet poging om gebrek aan adoptie te verduidelijken

De verwachtingen van de Ripple-community is al een ruime tijd dat banken XRP zouden gebruiken, maar de realiteit is teleurstellend.

Temidden van een moeilijk jaar voor de op betalingen gerichte cryptocurrency, heeft Ripple's CTO David Schwartz onlangs Twitter bezocht om met leden van de community te bespreken waarom banken terughoudend waren om XRP als een overbrugging over te nemen.

Tijdens een uitwisseling met een lid van de Ripple-community vorige week, legde Schwartz uit dat er een aantal obstakels zijn waarmee Ripple wordt geconfronteerd die hebben geleid tot de onwil van banken om XRP te gebruiken om grensoverschrijdende transacties af te wikkelen.

Schwartz schreef dat hij kwesties als "Onzekerheid over regelgeving, last mile-problemen, angst voor represailles van bestaande partners" ziet als een manier om wijdverbreide adoptie te voorkomen.

Schwartz verklaarde ook dat een andere reden voor de onwil van de banken om XRP op grote schaal toe te passen, is dat het product erg nieuw is en dat het meer tijd zal kosten om het juiste momentum te krijgen.

#XRP #XRPUSD weekly on Bitstamp

De commentaren komen te midden van een moeilijke periode voor de valuta en zijn houders. XRP is bijna 19% gedaald ten opzichte van het afgelopen jaar en meer dan 90% lager dan ooit.

Bovendien heeft Paypal XRP niet opgenomen in de lijst met cryptocurrencies die het zou aanbieden, en het bedrijf wordt in Australië geconfronteerd met een rechtszaak over intellectueel eigendom vanwege zijn betalingsstandaard "PayID".

Ripple-investeerders zijn echter niet de enigen die de pijn voelen: onlangs werd bekend dat Schwartz in 2012 40.000 Ether verkocht voor $1 per stuk.


2/11/2020 - 17u00
Stijn van DCN

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox


Steun ons

Help ons volledig gratis
en advertentievrij te blijven
Doneer

BTC: bc1q6nt2u2u539kjgfn5hj8g9f8xk2hnwuudlrlnr9

Cryptocurrency news & learning platform
All Rights Reserved © 2020 - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram