16 december 2020

Secret Network brengt privacyfuncties naar ERC-20 tokens

Een open-source blockchain protocol genaamd het Secret Network biedt nu privacyfuncties voor de Ethereum blockchain en 14 ERC-20 tokens.

Volgens een blogpost van Secret Network heeft het protocol vandaag zijn Secret Ethereum Bridge op het mainnet gelanceerd, die is ontworpen om Ether (ETH) en alle ERC-20 tokenhouders in staat te stellen programmeerbare versies van hun activa met privacymogelijkheden te maken. Secret Network vergeleek deze "geheime" tokens met privacymunten zoals Monero (XMR):

"Secret tokens combineren de programmeerbaarheid van ERC-20 met de privacy van munten zoals Zcash of Monero. Interacties met Secret Token contracten zijn versleuteld, alleen zichtbaar voor eigenaren of houders van hun kijksleutel."

Secret Network zei dat het in eerste instantie deze privacyfuncties zou aanbieden aan 14 ERC-20-tokens, waaronder ETH, Yearn.Finance (YFI), Uniswap (UNI), Band (BAND), Compound (COMP), Chainlink (LINK), Aave ( AAVE), Kyber (KNC), Synthetix (SNX), Ocean (OCEAN), Maker (MKR), Dai (DAI), Tether (USDT), True USD (TUSD) en wrapped Bitcoin (WBTC).

De nieuwste aankondiging over Ethereum maakt deel uit van een breder plan van het Secret Network om privacymogelijkheden naar openbare blockchains te brengen. Ontwikkelaars kunnen de 'Secret' smart contracts met het protocol bouwen en implementeren. Deze contracten stellen naar verluidt een blockchain in staat om privégegevens in gedecentraliseerde apps te gebruiken zonder de persoonlijke gegevens van gebruikers in gevaar te brengen.

Het protocol zei dat het ook van plan was om vanaf januari beloningen voor bridge mining te lanceren. Crypto-gebruikers kunnen de SCRT tokens van Secret verdienen door hun activa vergrendeld te houden op de Secret Ethereum Bridge.


16/12/2020 - 5u00
Stijn van DCN

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox


Steun ons

Help ons volledig gratis
en advertentievrij te blijven
Doneer

BTC: bc1q6nt2u2u539kjgfn5hj8g9f8xk2hnwuudlrlnr9

Cryptocurrency news & learning platform
All Rights Reserved © 2020 - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram