x Oud archief

Secret Network brengt privacyfuncties naar ERC-20 tokens

cryptostheen 1 min lezen

Volgens een blogpost van Secret Network heeft het protocol vandaag zijn Secret Ethereum Bridge op het mainnet gelanceerd, die is ontworpen om Ether (ETH) en alle ERC-20 tokenhouders in staat te stellen programmeerbare versies van hun activa met privacymogelijkheden te maken. Secret Network vergeleek deze “geheime” tokens met privacymunten zoals Monero (XMR):

“Secret tokens combineren de programmeerbaarheid van ERC-20 met de privacy van munten zoals Zcash of Monero. Interacties met Secret Token contracten zijn versleuteld, alleen zichtbaar voor eigenaren of houders van hun kijksleutel.”

Secret Network zei dat het in eerste instantie deze privacyfuncties zou aanbieden aan 14 ERC-20-tokens, waaronder ETH, Yearn.Finance (YFI), Uniswap (UNI), Band (BAND), Compound (COMP), Chainlink (LINK), Aave ( AAVE), Kyber (KNC), Synthetix (SNX), Ocean (OCEAN), Maker (MKR), Dai (DAI), Tether (USDT), True USD (TUSD) en wrapped Bitcoin (WBTC).

De nieuwste aankondiging over Ethereum maakt deel uit van een breder plan van het Secret Network om privacymogelijkheden naar openbare blockchains te brengen. Ontwikkelaars kunnen de ‘Secret’ smart contracts met het protocol bouwen en implementeren. Deze contracten stellen naar verluidt een blockchain in staat om privégegevens in gedecentraliseerde apps te gebruiken zonder de persoonlijke gegevens van gebruikers in gevaar te brengen.

Het protocol zei dat het ook van plan was om vanaf januari beloningen voor bridge mining te lanceren. Crypto-gebruikers kunnen de SCRT tokens van Secret verdienen door hun activa vergrendeld te houden op de Secret Ethereum Bridge.


16/12/2020 – 5u00
Stijn van DCN

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.