x Oud archief

Spotify onderzoekt betalingen met cryptocurrencies

cryptostheen 1 min lezen

Volgens een recente vacature is Spotify op zoek naar een uitstekende associate director om zijn betalingsstrategie en innovatieafdeling te versterken. Volgens een aankondiging op LinkedIn is de nieuwe vacature woensdag gepubliceerd.

De nieuwe functie zal naar verwachting een sleutelrol spelen bij het definiëren en implementeren van de betalingsstrategie van Spotify en de betrokkenheid van het bedrijf bij het cryptoproject van Facebook te versterken. Onlangs kondigde Facebook aan dat ze Libra een nieuwe wending willen geven met de naam Diem.

De positie zal zich ook richten op bredere digitale activa en de crypto-industrie, inclusief digitale valuta van de centrale bank of CBDC’s, merkt de aankondiging op:

“Je gaat verder nadenken over nieuwe kansen en innovatie in het opkomende ecosysteem van distributed ledger technology, blockchains, cryptocurrencies, stablecoins, CBDC’s en andere digitale activa.”

Volgens de post zal de nieuwe rol worden gevestigd in de kantoren van Spotify in Londen of Stockholm, waardoor er regelmatig moet worden gereisd tussen de twee kantoren en andere bedrijfslocaties.

Spotify is één van de eerste leden van de Libra Foundation die formeel werd opgericht in Genève in oktober 2019. In tegenstelling tot PayPal en MasterCard is Spotify een bedrijf die het cryptoproject van Facebook niet heeft opgegeven vanwege toegenomen regulering door wereldwijde toezichthouders.


04/12/2020 – 16u00
Stijn van DCN

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.