10 februari 2021

StablyUSD (USDS) wordt gelanceerd op Tezos blockchain om transactiekosten te verlagen

USDS (StablyUSD) is overgestapt van de Ethereum blockchain naar Tezos voor lagere transactiekosten, verbeterde beveiliging en verwerkingssnelheid.

De gereguleerde stablecoin die volledig wordt ondersteund door de Amerikaanse dollar, Stably USD (USDS), wordt gelanceerd op de populaire openbare blockchain - Tezos als onderdeel van een voortdurende samenwerking tussen de twee partijen. De stablecoin-uitgever streeft naar lagere vergoedingen met het Tezos-netwerk, dat onlangs een upgrade heeft ondergaan die de kosten met ongeveer 75% heeft verlaagd.

Tot nu toe uitgegeven op de blockchain van Ethereum, is Stably USD (voorheen bekend als StableUSD) een aan US dollar gekoppelde stablecoin die volledig 1: 1 wordt ondersteund en inwisselbaar is voor dollars die op een FDIC-verzekerde trustrekening beheerd wordt door Prime Trust.

Het project kondigde de overgang naar de Tezos blockchain aan in een persbericht. Er staat dat de twee partijen een samenwerking zijn aangegaan en de lancering van USDS op Tezos het eerste initiatief is.

stably.io

De stablecoin-uitgever streeft naar lagere vergoedingen, aangezien het Ethereum-netwerk de laatste tijd overbelast is en de kosten vorige week omhoogschoten naar het hoogste niveau ooit.

Daarnaast introduceerde Tezos onlangs een Delphi-netwerkupdate, die live ging in november 2020. Bij de release meldde Tezos dat het gasverbruik met ongeveer 75% was afgenomen, waardoor 'complexere slimme contracten kunnen worden gebruikt in geavanceerde on-chain applicaties. "

Bovendien stelt de Tezos-integratie USDS-gebruikers in staat om later in februari automatisch tokens op te slaan en in te wisselen via Stably Prime. Vanaf nu kunnen ze deze processen handmatig aanvragen nadat ze een Stably Prime -account hebben gemaakt en contact hebben opgenomen met het ondersteuningscentrum.

Het project is ook van plan om gebruikers in staat te stellen USDS te verwerven en te ruilen op gedecentraliseerde beurzen (DEX) zoals Dexter en QuipuSwap in de komende weken.

De CEO en medeoprichter van Stably, Kory Hoang, bevestigde dat het project tot doel heeft de transactiekosten te verlagen met de Tezos-integraties. Hij voegde ook toe dat de Tezos blockchain verschillende kwaliteiten biedt die nodig zijn in het groeiende cryptocurrency-ecosysteem.

"Tezos biedt veel van de stabiliteit, beveiliging en snelheid die nodig zijn voor financiële toepassingen, terwijl het unieke vermogen van het Tezos-protocol om voortdurend te evolueren om aan de behoeften van ontwikkelaars en gebruikers te voldoen zonder zich bloot te stellen aan beveiligingsrisico's een groot voordeel is ten opzichte van concurrerende blockchains."

Hoang legde verder uit dat de integratie van Tezos USDS in staat zal stellen bankdiensten aan mensen wereldwijd te verlenen terwijl "strikte nalevings- en beveiligingsnormen gehandhaafd blijven."


10/02/2021 - 07u15
Stijn van DCN

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox


Steun ons

Help ons volledig gratis
en advertentievrij te blijven
Doneer

BTC: bc1q6nt2u2u539kjgfn5hj8g9f8xk2hnwuudlrlnr9

Cryptocurrency news & learning platform
All Rights Reserved © 2020 - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram